iPhone 6 – Google ne va spune cand va avea loc lansarea

  Desi asteptam cu nerabdare sa ne spuna Apple cand va fi lansat iPhone 6, iata ca informatia ar putea veni de fapt de la compania Google, mai exact de la o companie achizitionata recent. Vorbim despre Skybox, o companie care a fost cumparata de catre Google si care intentioneaza sa lanseze pana in anul 2018 nu mai putin de 24 de sateliti care vor putea inregistra imagini de inalta rezolutie de oriunde de pe glob.

By the time its entire fleet of 24 satellites has launched in 2018, Skybox will be imaging the entire Earth at a resolution sufficient to capture, for example, real-time video of cars driving down the highway. And it will be doing it three times a day.

  Cei de la Skybox sustin ca folosind acesti sateliti vor putea inregistra inclusiv modul in care masinile ruleaza in timp real pe autostrada si totul in ideea de a oferi informatii detaliate despre lumea din jurul nostru. Multumita acestei tehnologii Google ar putea afla informatii detaliate despre competitorii lor direct sau indirecti, Skybox urmarind in momentul de fata unul dintre partenerii Apple, Foxconn.

  Compania achizitionata de catre Google sustine ca monitorizeaza deja fabricile Foxconn pentru a afla cand va fi lansat iPhone 6, ei monitorizand numarul de camioane care tranziteaza zilnic fabricile. Cei de la Skybox sustin ca un numar mare de camioane prezente in fabrica va indica faptul ca iPhone 6 urmeaza sa fie lansat de catre Apple, asa ca vom afla cu siguranta informatia aceasta inainte ca Apple sa o anunte public.

5 COMENTARII

  1. e ca treaba cu pixul in spatiu… nasa a dezvoltat un pix care sa scrie imponderabilitate de aprox. 18 milioane $ iar rusii au folosit un… creion :). Adevarul este ca skybox poate si are niste produse de o utilitate fantastica.

  2. “Adevarul este ca skybox poate si are niste produse de o utilitate fantastica.”

    E fantastic de util să te poată urmări până la gaura de șarpe!