Samsung Galaxy S5 este laudat de catre profesionsiti ca avand o camera mai buna decat iPhone 5S

  Desi iPhone 5S este de departe mult mai popular decat Samsung Galaxy S5 si pare sa genereze mai mult interes pentru inregistrarea de poze decat terminalul celor de la Samsung, iata ca profesionistii au alta parere. Dupa cum vedeti si in graficul de mai sus, cei de la dpreview considera ca Samsung Galaxy S5 are o camera mai buna decat terminalul iPhone 5S al celor de la Apple, diferenta fiind de doar 3 puncte intr-un top realizat de catre ei.

  Testand camerele unui numar mare de smartphone-uri pentru inregistrare de poze sau clipuri video, Samsung Galaxy S5 s-a dovedit a avea expunere, balanta de culori si reproducerea culorilor mai bune decat iPhone 5S. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S5 inregistreaza poze clare si fara mult zgomot in conditii de luminozitate scazuta, asta desi Apple a incercat sa imbunatateasca acest aspect.

 Partea proasta a camerei Samsung Galaxy S5 sta in lipsa unui auto-focus in timpul inregistrarii de clipuri video in modul auto, mod in care sunt inregistrate majoritatea pozelor. Acestea fiind spuse, diferenta dintre cele doua smartphone-uri nu este mare, dar avantajul sta la Samsung Galaxy S5 conform celor de la dpreview.

8 COMENTARII

  1. @fabiann95: pai si atunci ar fi aceeasi poveste, 6 luni avantaj iphone 6 fata de S5 nu? Iar intre 4S si 5 exista un an diferenta. E complicat cu logica si matematica.

  2. Praf in ochii amatorilor. Cumpărati un dslr second hand si veti realiza ca ati aruncat banii aiurea pe smartphone …
    Chiar nu realizați ca lentile de 5cm nu pot fi comparate cu cele din smartphone ce sunt cat un bob de orez?