Samsung Galaxy S5 este laudat de catre profesionsiti ca avand o camera mai buna decat iPhone 5S

8

  Desi iPhone 5S este de departe mult mai popular decat Samsung Galaxy S5 si pare sa genereze mai mult interes pentru inregistrarea de poze decat terminalul celor de la Samsung, iata ca profesionistii au alta parere. Dupa cum vedeti si in graficul de mai sus, cei de la dpreview considera ca Samsung Galaxy S5 are o camera mai buna decat terminalul iPhone 5S al celor de la Apple, diferenta fiind de doar 3 puncte intr-un top realizat de catre ei.

  Testand camerele unui numar mare de smartphone-uri pentru inregistrare de poze sau clipuri video, Samsung Galaxy S5 s-a dovedit a avea expunere, balanta de culori si reproducerea culorilor mai bune decat iPhone 5S. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S5 inregistreaza poze clare si fara mult zgomot in conditii de luminozitate scazuta, asta desi Apple a incercat sa imbunatateasca acest aspect.

 Partea proasta a camerei Samsung Galaxy S5 sta in lipsa unui auto-focus in timpul inregistrarii de clipuri video in modul auto, mod in care sunt inregistrate majoritatea pozelor. Acestea fiind spuse, diferenta dintre cele doua smartphone-uri nu este mare, dar avantajul sta la Samsung Galaxy S5 conform celor de la dpreview.