Garmin víago™ – o noua aplicatie de navigatie turn-by-turn de la Garmin

  Garmin víago™ este o noua aplicatie de navigatie turn-by-turn lansata in cursul acestei zile in App Store de catre compania Garmin, ea promitand sa ne ofere cea mai buna experienta de navigare folosind un iPhone. Aplicatia functioneaza in baza unui modul online, deci veti avea nevoie de o conexiune de internet pentru a fi navigati, insa Garmin promite ca in aceste conditii va oferi cele mai exacte informatii pentru noi.

Navigate with features you won’t find in free apps: víago not only provides turn-by-turn navigation, it also provides advanced features such as lane assist that tells you which lane you want to be in for your next turn. There are also photoReal junction views that provide a realistic look at interchanges ahead. Now you can drive with great confidence when approaching complex situations on unfamiliar roads.

  Folosind in-app purchase-uri, Garmin víago™ ne permite sa descarcam harti pe care le putem utiliza mai apoi pentru navigare in tari straine, ele incluzand o multitudine de puncte de interes pentru fiecare tara. Mai mult decat atat, aplicatia poate oferi alerte privind camerele radar amplasate pe drumurile pe care urmeaza sa circulam, ea fiind extrem de utila chiar si in situatia in care vizitati un oras ca si pieton.

Browse the map and search for addresses and POIs around the globe. Once you’ve found a destination within your region, navigate right to it. Online maps use the latest map data available and don’t take up storage space on your device. Plus, víago allows you to upgrade and customize your experience with premium add-on features.

  Garmin víago™ este disponibila in App Store intr-un format compatibil cu iPhone si iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Garmin víago™

0.99

DESCARCA





Developer: Garmin International
Categoria: Navigation


Descriere: Navigate with features you wont find in free apps: vago not only provides turn-by-turn navigation, it also provides advanced features such as lane assist that tells you which lane you want to be in for you…


Dimensiunea aplicatiei este: 65.0 Mb


10 COMENTARII

  1. Stiti, butonul ala gri “Descarca din App Store” pe care il vedeti in articol, e pus acolo ca sa faceti click pe el si sa fiti directionati spre aplicatie. De aia am si pus link cu bold pe “disponibila…”. Ca sa evitam aici chestii de genul “nu-mi apare, sau nu exista”.

  2. 1 euro, dar o carca de bani pe urma prin iAP :((((

    Maps to Go North America$9.99
    Traffic Live North America$9.99
    Sound & Buildings$9.99
    Safety Kit$9.99
    Urban Guidance$4.99
    Maps to Go Europe$9.99
    Garmin Real Directions$9.99
    Mobile Alert Live North America$9.99
    Traffic Live Europe$9.99
    Panorama View 3D$9.99 si altele presupun…

  3. Care e partea ieftina ? Cu 89euro iti iei iGo Full , daca le iei de la Garmin pe bucati ajungi peste 100e. Daca e sa calculam doar aplicatia si hartile cu Europa , da ,e ieftin.

  4. si 1 euro pentru o aplicatie online este mult tinand cont ca ai Google Maps care face acelas lucru, cat despre aplicatii offline, eu am cumparat Sygic Europa, l-am gasit la oferta 20$ si isi face treaba de minune – am facut un drum Roma-Bucuresti cu Sygic si un gps cu iGo primo in paralel si am fost mai multumit de Sygic.

  5. Dupa cum vad eu, trage spre Navigon…personal, nu ma atrage genul asta de golanie: aplicatie ieftina, care nu functioneaza fara niste in app purchase cu preturi nesimtite!
    Raman adeptul IGo si Sygic.