iPhone 6 intra in faza finala de testare inaintea lansarii

  In cursul zilei de ieri am avut primele confirmari ale faptului ca machetele iPhone 6 prezentate pana acum ne arata intr-adevar design-ul viitorului terminal, insa in acelasi timp ni s-a confirmat ca Apple dezvolta doua terminale. Angajati ai Apple au confirmat faptul ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch sunt reale, ele urmand a avea un ecran cu rezolutie 2K.

  Aceste confirmari au venit pentru ca Apple a inceput deja sa testeze iPhone 6 cu partenerii sai din intreaga lume, o procedura normala inaintea unei lansari importante. Fiecare iPhone final care urmeaza sa apara pe piata este testat in diverse zone de pe glob pentru a se asigura compatibilitatea cu retelele de telefonie mobila din fiecare tara, mai ales daca vorbim despre suport pentru frecvente si tehnologii noi.

  In aceasta idee stim ca iPhone 6 a intrat in ultima faza de testare inaintea inceperii productiei care ar urma sa aiba loc in cursul acestei luni, sau la inceputul lunii viitoare. In aceasta idee, lansarea iPhone 6 din septembrie pare a fi cat se poate de clara si se pare ca toate zvonurile aparute pana acum au o baza reala, deci obisnuiti-va cu faptul ca Apple va lansa un iPhone cu ecran mare si design nou.