Apple si Samsung discuta din nou posibila incheiere a proceselor din lumea intreaga

  Desi cu doar cateva saptamani in urma Apple si Samsung s-au intalnit pentru a discuta o posibila incheiere a disputelor legale din lumea intreaga, iata ca negocierile au inceput din nou luna aceasta. Avocatii celor doua companii se intalnesc intr-o incercare de a incheia macar o parte dintre procesele deschise in instantele de pe intregul glob, ambele companii devenind mult mai “maleabile” in ceea ce priveste pretentiile.

As technology shifts toward wearable devices, Apple still wants to keep Samsung as its top-tier parts sourcing channel. The recent release of the Samsung OLED tablet is an indication that Samsung can manage OLED displays to be used in almost all wearable devices, a segment that Apple is greatly interested in.

  Mai mult decat atat, compania Apple ar fi interesata sa foloseasca ecrane OLED pentru iWatch si Samsung ar putea fi unul dintre furnizori, desi zilele trecute un zvon indica exact contrariul acestor informatii. Indiferent care sunt acum motivele discutiilor dintre cele doua companii, este bine ca se incearca din nou o incheiere amiabila a tuturor problemelor, pentru ca in final utilizatorii pierd cel mai mult.