iPhone 6 fara panouri din sticla de safir, iWatch are probleme cu autonomia energiei

   De luni de zile se zvoneste ca Apple urmeaza sa implementeze panouri din sticla de safir pentru a proteja ecranul iPhone 6, insa iata ca in realitate acest lucru nu s-ar putea intampla, cel putin nu asa cum dorim. Se pare ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va include panouri Gorilla Glass pentru protejarea ecranelor, in timp ce doar iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va fi protejat cu panouri din sticla de safir pentru ecran.

The source also claims that the 4.7 inch iPhone 6 will hit the market with Gorilla Glass in tow. As far as the 5.5-inch iPhone 6 goes, it will allegedly be built in limited quantities due to low sapphire yield, leading to a limited supply in 2014, therefore contradicting a recent report which claimed that Apple will have enough sapphire for both iPhone 6 models AND the iWatch.

  Aceasta diferentiere dintre cele doua dispozitive vine pe fondul problemelor pe care compania Apple le are in fabricarea panourilor din sticla de safir pentru iPhone 6. In baza acestor probleme, se pare ca Apple va avea cantitati limitate de terminale iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch in momentul lansarii pe piata, asa ca zvonurile privind amanarea lansarii sale pentru anul viitor nu sunt chiar atat de greu de crezut.

One of Apple goals with the iWatch is for the smartwatch’s display to draw almost no power when in standby, but this has proven to be a big challenge. And speaking of the display, the device will reportedly feature an OLED screen (between 1.3 and 1.6-inches in size) which will be supplied exclusively by LG Display, just as it’s been reported back in January 2014.

  In ceea ce priveste iWatch, se pare ca LG Display are probleme in a reduce la zero consumul de energie in stand by al viitorului smartwatch, in baza specificatiilor Apple. Pentru iWatch compania Apple pare sa fie pregatita sa utilizeze ecrane OLED cu diagonala de 1.3 inch sau 1.6 inch, LG Display urmand a furniza toate ecranele viitorului produs, fara ca Samsung sau alt partener pentru iDevice-uri sa fie implicat.

  Asamblarea iWatch va fi facuta de catre compania Quanta Computer, insa se pare ca si Inventec ar putea fi contractata pentru a produce dispozitivele. Atat iPhone 6 cat si iWatch urmeaza sa fie prezentate in toamna acestui an, insa nimeni nu stie deocamdata exact cand.

5 COMENTARII

  1. Tinand cont ca cel de 4.7″ va fi mainstream nu cred ca vor inlatura panol de safir. Logica este ca si femeile au nevoie poate chiar mai mare nevoie si nu prea vad genul feminin sa isi cumpere pe cel de 5.5″. Deci din punct de vedere logic mai degraba cel de 4.7″ ar trebui sa aibe prioritate, dar sa speram ca ambele vor avea iar cumparatorul sa aibe la alegere doar marimea