iOS 8 ‘City Tours’ Flyover ne va prezenta orase importante de pe glob in format 3D (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gEd1vvqiDnQ&w=580&h=370]

  FlyOver este un sistem implementat de catre compania Apple impreuna cu aplicatia Apple Maps, el permitand vizualizarea de imagini 3D ale oraselor importante care au fost filmate din elicopter de catre compania Apple. In iOS 8 acest sistem urmeaza sa fie mai grozav multumita ‘City Tours’ Flyover, o functie care ne va permite sa vizualizam prezentari 3D ale oraselor inregistrate.

At the moment, only the cities of Rome, Stockholm, Barcelona, ​​New York, Paris, Glasgow, Cape Town, Perth, Bordeaux and the San Francisco Bay are available. One imagines that the visit was carefully prepared manually, and the list is therefore extend gradually over time.

  Dupa cum puteti vedea deja in clipul video de mai sus, noua functie este utila doar in cateva orase de pe glob, pe care le aveti enumerate mai sus, iar utilitatea sa este limitata. Compania Apple nu a prezentat noua functie in cadrul WWDC 2014 si ea nu poate fi activata usor in aplicatia Maps a iOS 8, asa ca ramane sa vedem cum va evolua ea pana la prezentarea iPhone 6 din toamna.