iPhone 6 – Apple construieste o noua fabrica pentru expedierea procesului de productie

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat in cursul acestui an de catre compania Apple si se speculeaza ca parteneriatul facut intre compania din Cupertino si compania GT Advanced pentru a construi o fabrica in SUA are la baza intentia de a produce panouri de protectie din sticla de safir pentru noul terminal. Desi acea fabrica este partial functionala, cele doua companii au construit una noua, de data aceasta in Massachusetts.

  Noua fabrica are dimensiuni mult mai mici decat cea deschisa deja in Arizona, si ea aduna safir inca din luna decembrie, insa deocamdata nu se stie daca Apple o va folosi pentru productie sau doar testare. Indiferent de intentiile celor din Cupertino, este cat se poate de clar faptul ca panourile de protectie din sticla de safir vor juca un rol important in viitoarele iDevice-uri ale Apple.

  Desi prima fabrica Apple poate produce sute de milioane de panouri pentru ecranele iPhone 6, cu ajutorul celei de-a doua fabrici, Apple isi poate creste exponential productia, avand suficiente panouri chiar si pentru noul iWatch care urmeaza sa fie lansat in toamna.