Prima Pagina aplicatii iPhone 6 – cat de util va fi un barometru?

iPhone 6 – cat de util va fi un barometru?

iPhone 6 barometru - iDevice.ro

  In cursul serii trecute v-am spus ca in codul sursa al iOS 8 au fost descoperite intrari care sugereaza faptul ca iPhone 6 urmeaza sa includa un barometru care va masura altitutinea si presiunea atmosferita din jurul nostru. Prezentat ca fiind util pentru cei care pleaca in drumetii, barometrul poate functiona cu diverse aplicatii pentru iOS pentru a prezenta aceste informatii, insa oare cat de util este el?

  Terminalele Android au barometre disponibile de cativa ani de zile si pana acum nimeni nu le-a laudat in vreun fel si nici nu s-a descoperit vreo utilitate grozava pentru ele. Avand in vedere trecutul lor nu foarte glorios, probabil va intrebati cat de util va fi un barometru intr-un iPhone 6 de la care utilizatorii asteapta o autonomie mai buna si nu un chip in plus.

  Ei bine deocamdata nimeni nu stie cat de util va fi acest barometru, insa ceea ce stim este ca orice tehnologie implementeaza Apple, fie ca este ea noua sau veche, dezvoltatorii si fanii iDevice-urilor stiu sa o scoata in evidenta. Mai mult decat atat, Apple stie sa implementeze tehnologiile intr-un asemenea mod incat sa fie utile si sa ne convinga sa le utilizam, citirea amprentelor sau Siri fiind cele mai bune exemple.

  Chiar daca acum nu gasesc barometrul ca fiind chiar atat de util, cred ca Apple va gasi metode de a ne convinge ca el merita utilizat intr-un mod sau altul.

 • tritean

  Bine zia

 • A.S.C™

  Iwatch, pentru asta au facut atatea schimbari in ios 8, sa fie mai usor de utilizat cu ceasul, si cat mai multe informatii, barometru, pulsul, health, mesaje vocale in imessage, toate pentru el.

 • egrimisu

  Eu cred a va avea legătura cu Aplicatia de health , știm toți ca Cardiacii sunt afectați de schimbările de presiunea atmosferică, si probabil Aplicatia urmează sa urmărească acest aspect in vederea oferirii de Recomandări

 • KlaudiNhO

  Pentru cine stie ce face este foarte bun …. Nu doar cardiaci

 • Hiroo

  Corect, pentru cine stie ce face, este foarte bun. Din pacate multa lume gandeste unidirectional. Daca pentru mine nu este util, atunci nu este pentru nimeni.

  Pentru mine este un functie extrem de utila. Merg pe munte macar o data pe saptamana in zone foarte retrase fara semnal gsm si in orice anotimp. O astfel de functie iti poate salva viata. Pe munte conditiile meteo se pot schimba in orice minut. Daca stii sa citesti senzorul de umiditate si barometrul pe care le au cam toate telefoanele cu android, poti sa prevezi o eventuala furtuna. In momentul ala stii ce ai de facut in functie de zona in care te afli. Eu setez aplicatia sa imi dea o alarma cand presiunea scade sub anumite valori, dupa care incep sa monitorizez evolutia.
  Ca sa fiu sincer, pentru mine barometrul si senzorul de umiditate sunt, printre altele, niste functii care m-au determinat sa renunt la iphone dupa 6 ani.

  Pacat este ca oamenii afla cum pot folosi anumite functii abia in momentul in care sunt prezentate de Apple cu surle si trambite, desi ele erau de multa vreme disponibile.