iPhone 6 – cat de util va fi un barometru?

iPhone 6 barometru - iDevice.ro

  In cursul serii trecute v-am spus ca in codul sursa al iOS 8 au fost descoperite intrari care sugereaza faptul ca iPhone 6 urmeaza sa includa un barometru care va masura altitutinea si presiunea atmosferita din jurul nostru. Prezentat ca fiind util pentru cei care pleaca in drumetii, barometrul poate functiona cu diverse aplicatii pentru iOS pentru a prezenta aceste informatii, insa oare cat de util este el?

  Terminalele Android au barometre disponibile de cativa ani de zile si pana acum nimeni nu le-a laudat in vreun fel si nici nu s-a descoperit vreo utilitate grozava pentru ele. Avand in vedere trecutul lor nu foarte glorios, probabil va intrebati cat de util va fi un barometru intr-un iPhone 6 de la care utilizatorii asteapta o autonomie mai buna si nu un chip in plus.

  Ei bine deocamdata nimeni nu stie cat de util va fi acest barometru, insa ceea ce stim este ca orice tehnologie implementeaza Apple, fie ca este ea noua sau veche, dezvoltatorii si fanii iDevice-urilor stiu sa o scoata in evidenta. Mai mult decat atat, Apple stie sa implementeze tehnologiile intr-un asemenea mod incat sa fie utile si sa ne convinga sa le utilizam, citirea amprentelor sau Siri fiind cele mai bune exemple.

  Chiar daca acum nu gasesc barometrul ca fiind chiar atat de util, cred ca Apple va gasi metode de a ne convinge ca el merita utilizat intr-un mod sau altul.