iWatch cu ecran curbat de 2.5 inch si o functie SURPRIZA va fi lansat in octombrie

  iWatch, primul smartwatch produs de catre compania Apple, este asteptat pentru lansare in luna octombrie a acestui an, compania americana sperand sa vanda 50 de milioane de unitati ale acestui dispozitiv. Conform celor de la Reuters, produsul ar urma sa fie echipat cu un ecran tactil de 2.5 inch, dar si cu un sistem de incarcare wireless, un zvon recent indicand faptul ca Apple ar putea opta pentru a implementa o asemenea tehnologie.

The source said Apple expects to ship 50 million units within the first year of the product’s release, although these types of initial estimates can be subject to change. The watch is currently in trial production at Quanta, which will be the main manufacturer, accounting for at least 70 percent of final assembly, the source said.

  iWatch va avea o forma dreptunghiulara cu un touchscreen curbat de 2.5 inch, deci o buna parte dintre conceptele publicate pana acum s-ar putea sa fi prezentat o imagine cat se poate de reala pentru viitorul produs. Practic Apple ar oferi utilizatorilor un smartwatch cu o serie de caracteristici similare celor oferite de catre produse similare disponibile pe piata, mai putin incarcarea wireless, care nu este chiar atat de utilizata.

Apple will introduce a smartwatch with a display that likely measures 2.5 inches diagonally and is slightly rectangular, one of the sources said. The source added that the watch face will protrude slightly from the band, creating an arched shape, and will feature a touch interface and wireless charging capabilities.

  Din pacate nu se cunosc inca detalii cu privire la pretul iWatch, insa probabil nu va fi mai ieftin de 250$. Quanta Computer va produce viitorul dispozitiv al celor de la Apple, procesul de fabricare urmand a incepe in cursul lunii iulie, lanarea oficiala fiind acum programata pentru luna octombrie.