Prima Pagina Apple iWatch – asa ar putea arata iOS 8 pe ecranul curbat de...

iWatch – asa ar putea arata iOS 8 pe ecranul curbat de 2.5 inch

 In cursul serii trecute v-am spus ca iWatch urmeaza sa aiba un touchscreen curbat de 2.5 inch, iar astazi vedem un concept care ne prezinta modul in care ar putea arata interfata iOS 8-ului care ar putea rula pe el. Cu o rezolutie de 480 x 480 pixeli, conceptul din imaginea de mai sus este departe de a fi nou, insa prezinta cat se poate de bine posibila interfata a viitorului iWatch al celor de la Apple.

  Dupa cum puteti vedea deja, totul reprezinta o micsorare a actualei interfete concepute de catre compania Apple pentru iDevice-urile sale, insa exista desigur posibilitatea ca iWatch sa aiba o interfata similara cu iPod Nano. Si acel dispozitiv are un ecran tactil, dar iOS-ul care ruleaza pe el are o interfata complet diferita, simplificata si potrivita pentru un terminal cu ecran de dimensiuni mici, iar Apple ar putea prelua aceeasi idee.

  Desigur ca nu stim acum detalii despre rezolutia ecranului iWatch sau despre interfata sa, insa exista sanse mari ca ea sa arate precum in imaginea de mai sus.

 • razvanrazy

  Ar fi oribil sa avem un ceas cu ecran de 2.5″. Gandeste-te bine. toate iPhone-urile pana la 5 au 3.5″. Daca nu-l fac cumva curbat pe mana, o sa fie oribil.

  Se vehicula la un mom dat un ecran rotunjit, dar nu rotund ca Moto360, ci ca forma iPhone-ului, rotunjit la colturi. Ceea ce ar fi la fel de oribil.

 • Daniel

  Mi-as dori ca “iWatch” sa aiba o interfata diferita.

 • Ovidiu

  Nu va fi 2,5 decat daca poate fi curbat ca o curea de ceas, altfel ar fi doar pt barbati, ceea ce e exclus

 • justme

  Sper sa functioneze si cu iphone 4s sau iphone5