iOS 8 – iata cum vom putea instala si utiliza tastaturile terte

  Dupa cum prea bine stiti deja, iOS 8 va permite instalarea si utilizarea de tastaturi terte pentru iDevice-urile noastre, ele inlocuind tastatura virtuala nativa a sistemului de operare. In imaginile animate ale acestui articol puteti vedea metoda de instalare si utilizare ale acestor tastaturi, procedura in sine fiind extrem de simpla si functionand exact precum in alte sisteme de operare care ofera suport pentru asemenea software.

  Instalarea unei tastaturi terte se face dupa instalarea din App Store a aplicatiei care contine aceasta tastatura, meniul Settings>General>Keyboard>Add New Keyboard fiind utilizat. Dupa instalare, acea tastatura poate ramane singura utilizata de catre noi in sistemul de operare, insa daca folositi mai multe tastaturi, schimbarea intre ele se face folosind butonul care reprezinta globul pamantesc, asa cum se intampla in mod normal.

  Deocamdata nu se stie cand vor fi disponibile aceste tastaturi terte pentru noi, insa multipli dezvoltatori lucreaza la ele si in toamna le vom avea cu siguranta.