Apple va transforma unul dintre cele mai incredibile concepte in realitate (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ajoBuJJoBU0&w=580&h=370]

  Va mai aduceti aminte de clipul video de mai sus care a aparut cu doar cativa ani in urma si prezenta un iPhone capabil sa proiecteze o tastatura virtuala pe o suprafata plana? Daca raspunsul este afirmativ, atunci va anunt ca Apple poate transforma acest concept in realitate multumita unei noi tehnologii descrise intr-un brevet de inventie ce a fost depus spre inregistrate la oficiul pentru brevete de inventie si marci din SUA.

  Conform brevetului de inventie, un iPhone asezat pe o suprafata plana poate intercepta semnalele acustice si vibratiile din jurul sau pentru a putea fi controlat cu ajutorul sau. Mai exact, companai Apple nu descrie o tastatura ci ceva mult mai bun, o suprafata tactila care poate fi impartita in diverse regiuni si permite controlarea unei multitudini de functii ale unui terminal iPhone cu iOS.

 Tehnologia poate fi utilizata pentru a introduce texte in aplicatii, pentru a controla diverse jocuri sau pentru a controla aplicatii ale sistemului de operare, totul fara a atinge ecranul. Interesant este ca un utilizator poate printa pe o bucata de hartie comenzile pe care le seteaza in iOS si se poate folosi de ea pentru a controla mult mai usor terminalul, stiind exact delimitarea fiecarei regiuni in parte.

  Desi ideea in sine pare extraordinara, nimeni nu stie cand sau daca Apple va aduce un asemenea sistem pe piata.