iPhone 6 si iPad Air 2 vor avea un Touch ID mult mai rezistent

iPad  Air 2 iPad Mini cu Ecran Retina 2 - iDevice.ro

  In cursul acestui weekend am vazut imaginea de mai sus ce ne prezenta machetele viitoarelor iDevice-uri pregatite pentru lansare de catre compania AppleiPhone 6, iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2. Ceea ce au acum in comun cele trei dispozitive, in afara elementelor cunoscute deja, este sistemul Touch ID care permite scanarea unei amprente pentru securizarea terminalelor si plati mobile.

  Dupa multiple zvonuri care confirmau implementarea sa in noile tablete ale celor din Cupertino, iata ca astazi aflam cateva informatii noi si mai mult decat interesante. Se pare ca TSMC, furnizorul de cititoare de amprente pentru iPhone 5S, va creste in 2014 productia de componente cu 233% la 120 de milioane de unitati pentru a satisface cererea Apple.

  Aceasta crestere de productie vine si cu o schimbare pentru componenta, cei de la Apple facand cititorul de amprente mult mai rezistent decat cel disponibil in iPhone 5S. Vorbim cel mai probabil despre o rezolvare a unor probleme care impiedicau utilizarea sa indelungata, asa ca incepand cu anul 2014, Touch ID ar trebui sa fie mult mai bun.