Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPad Air 2 vor avea un Touch ID mult...

iPhone 6 si iPad Air 2 vor avea un Touch ID mult mai rezistent

iPad Air 2 iPad Mini cu Ecran Retina 2 - iDevice.ro

  In cursul acestui weekend am vazut imaginea de mai sus ce ne prezenta machetele viitoarelor iDevice-uri pregatite pentru lansare de catre compania AppleiPhone 6, iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2. Ceea ce au acum in comun cele trei dispozitive, in afara elementelor cunoscute deja, este sistemul Touch ID care permite scanarea unei amprente pentru securizarea terminalelor si plati mobile.

  Dupa multiple zvonuri care confirmau implementarea sa in noile tablete ale celor din Cupertino, iata ca astazi aflam cateva informatii noi si mai mult decat interesante. Se pare ca TSMC, furnizorul de cititoare de amprente pentru iPhone 5S, va creste in 2014 productia de componente cu 233% la 120 de milioane de unitati pentru a satisface cererea Apple.

  Aceasta crestere de productie vine si cu o schimbare pentru componenta, cei de la Apple facand cititorul de amprente mult mai rezistent decat cel disponibil in iPhone 5S. Vorbim cel mai probabil despre o rezolvare a unor probleme care impiedicau utilizarea sa indelungata, asa ca incepand cu anul 2014, Touch ID ar trebui sa fie mult mai bun.

 • NicKel

  In afara de problema cu “click-ul” ocazional pe care il face la simpla atingere dupa o pauza in utilizare, nu vad alta problema la actualul TouchID – pare deja destul de rezistent.

 • Sorin

  Politica Apple. Din ceva bun facem ceva si mai bun

 • Amfetamin

  Si cam in ce ar consta această rezistența sporită? Nu are si 5S cititorul din sticla de safir superrezistentă?? Dar,mă rog,asa o fi…

 • Sagemda

  nu rezistent la modul ca se sparge, rezistent la durata de viata si functionare (software)

 • amfetamin

  Am vazut odata la emag un iphone 5s la “resigilate” si zicea la descriere “senzorul de amprenta defect”,dar avand totodata garantie 12 luni parca. WTF??? La ce-ti mai da garantie daca cea mai importanta functie a sa nu merge?? Asta-i ca si cum ai vinde tu,ca reprezentanta un Mercedes de drive test la care e stricata inchiderea centralizata si alarma,dar tu ii oferi garantie!! Noapte mintii,ce mai!

 • catalin

  la toate telefoanele din sectia resigilate sunt modele cu mici defecte ….unele au semne de uzura,altele doar superficiale zgarieturi etc.unele au pixeli morti(acolo intr-adevar ma intreb de ce nu le-au trimis la garantie ei la importatorul oficial si apoi sa le vanda de noi sau fara problemele respective.Probabil politica lor vizeaza sa le vanda asa la pret mai redus desigur si daca clientul nu e deranjat problema lui,daca e deranjat ma gandesc ca poate sa le trimita la un mom dat la garantie pt a fi rezolvate acele probleme.

 • Amfetamin

  @catalin: asta mai înțeleg cu ambalaj original deschis sau deteriorat,prezintă zgârieturi fine pe margine/pe spate sau eu stiu 2-3 pixeli morți in coltul stâng/drept jos/sus,dar însăși inovația inovația principala a lui 5S sa nu functioneze,e peste intelegerea mea. Mai lipseste sa apară unul cu “procesorul rulează doar pe 32 biți,restul de 32 sunt defecți” sau “merge doar single led flash,celălalt s-a ars” bineînțeles oferim garantie cu care te stergi la c..r. Daca asa ceva se întâmpla la Vdf sau Orange,ți-l schimba fără discuție,la ei Garanția e garantie,nu doar o bucata de hârtie igienica.

 • attilar1

  Orice tel in garantie se schimba la service autorizat, daca nu este achizitionat de la operator.

 • Amfetamin

  Ba eu chiar de la operator am achiziționat si am schimbat pe garantie de vreo 4 ori un 4S(prima oară nu suna ai de vreo 3 ori era Wi-fi grey out.

 • Pingback: iPhone 6 Touch ID apare in primele imagini | iDevice.ro()

 • Pingback: iPad 6 - carcasa apare in noi imagini | iDevice.ro()