Apple dezvolta o categorie de produse complet noi!

  Daca va gandeati ca Apple se va opri la iWatch cand vine vorba despre dezvoltarea de produse noi pentru utilizatorii sai, ei bine va recomand sa va razganditi, deoarece Apple are pregatite o multitudine de surprize pentru noi. Mai exact, compania Apple intentioneaza sa dezvolte inclusiv produse care ar permite controlarea caselor noastre, ele urmand a functiona cu noul HomeKit implementat in iOS 8.

  HomeKit este un sistem care va permite implementarea unui SDK unic in aplicatiile producatorilor de dispozitive care ne controleaza casele si produsele ectronice. Acest sistem permite utilizarea acelorasi tipuri de setari pentru toate produsele si dezvoltarea de aplicatii universale care ar oferi utilizatorilor mai putine batai de cap in controlarea unei categorii diverse de produse destepte ampalsate in casele lor.

  Pentru ca Apple crede foarte mult in dezvoltarea unor produse destepte pentru case, compania americana testeaza acum sisteme audio Hi-Fi si panouri de control pentru produse disponibile in case, deci nu vorbim despre lucruri simple. Nimeni nu stie sigur ce tip exact de produse pregateste Apple, insa nu vorbim despre vreun termostat sau detector de fum, ci probabil despre dispozitive mult mai complexe si mai importante pentru viata de zi cu zi.