Pangu iOS 7.1.1 jailbreak – versiuni pirat infectate cu malware va pot afecta iDevice-urile!

   Lansarea Pangu iOS 7.1.1 jailbreak a determinat o serie de hackeri din China sa produca versiuni pirat ale programului de jailbreak, care spre deosebire de versiunea originala contin o multitudine de tipuri de malware. Unul dintre creatorii Pangu jailbreak a anuntat prin intermediul propriului cont Weibo existenta acestei probleme si le cere utilizatorilor sa fie extrem de precauti in legatura cu programe descarcate de pe internet.

  Website-ul oficial al Pangu jailbreak iOS 7.1.1 este acesta, deci nu va aventurati sa descarcati programul de jailbreak de prin alta parte, deoarece s-ar putea sa va infectat atat calculatorul, cat si iDevice-urile cu malware sau virusi de tip troian. Din pacate aceleasi probleme exista in cazul lansarii fiecarei solutii noi de jailbreak, asa ca trebuie sa fiti oricand precauti pentru ca hackerii va pot fura rapid informatii din calculatoare si iDevice-uri fara ca voi sa stiti.

1 COMENTARIU

  1. Pobabil ca versiunile pirat sunt opera lui Stefan E aka @i0nic …il vad in stare sa faca asa ceva la cat de suparat a fost de aceasta solutie de jb care se foloseste de vulnerabilitatile minore predate de el la cursuri pe destui $$$ 🙂