Stride 2 te ajuta sa-ti deblochezi iDevice-ul intr-un mod complet nou, este compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FKIqmSH_dig&w=580&h=370]

  Stride 2 este versiunea pentru iOS 7 a unui tweak lansat cu 2 ani de zile in urma in Cydia, el permitand posesorilor de iDevice-uri sa isi deblocheze terminalele intr-un mod complet nou. Tweak-ul ne ofera optiunea de a inlocui deja clasicul slider pentru deblocare cu gesturi personalizate. Practic utilizatorul stabileste orice fel de gest doreste pentru a debloca propriul iDevice si de indata ce il reproduce in LockScreen dispozitivul va fi imediat deblocat.

Unlock your iOS device in style! Record custom gestures to secure your device and draw to unlock your device. Don’t limit yourself to simply a password or a 9-point-combination of dots, draw your passcode! Rebuilt from the ground up, Stride 2 is faster, smoother, more secure, and just all around more awesome! Note: Looks best when the LockScreen and HomeScreen share the same wallpaper!

Partea interesanta este ca tweak-ul nu limiteaza forma gesturilor asa ca putem face orice fel de forme in lockscreen pentru a ne asigura ca dispozitivul nu poate fi deblocat de altcineva. Stride 2 este disponibil pentru 2.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia insa nu este compatibil deocamdata cu tabletele iPad, insa este compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak.