HomescreenDesigner te ajuta sa-ti aranjezi iconitele in Springboard dupa bunul plac, este compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak

  HomescreenDesigner este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau ne putem personaliza Springboard-ul iOS 7 dupa bunul plac. Tweak-ul a fost conceput in ideea de a ne oferi libertatea de a aranja iconitele in Springboard exact cum dorim, astfel ca doar imaginatia noastra poate inhiba procesul creativ. Folosind HomescreenDesigner putem concepe orice fel de layout-uri pentru fiecare pagina de aplicatii, putem afisa oricate aplicatii dorim in fiecare pagina, totul fiind facut fara efectuarea de respring/restart-uri pentru ca setarile sa fie salvate.

With Homescreen Designer, you can create, save AND apply layouts to your home screen, without even a respring! It takes minutes, even seconds, to design a very nice, symmetrical, layout that suits you. The hundreds of features allow you to easily make simple grid layouts, as well as nice free-form and pattern layouts. After you’ve finished designing your masterpiece, its just a simple tap and the layout is live on your homescreen! It’s that simple.

  HomescreenDesigner ne da posibilitatea de a accesa si o sectiune de Homescreen-uri incarcate de catre utilizatori din propriile terminale, astfel ca ne putem inspira din creatiile altora pentru a ne face Springboard-ul mai frumos. Tweak-ul este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak.