ListLauncher7 te ajuta sa deschizi mai rapid aplicatiile instalate in iOS 7 este compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak

0

  ListLauncher7 este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem accesa mult mai rapid aplicatiile instalate in iOS 7 pentru iDevice-urile noastre. Dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai sus, tweak-ul implementeaza in Spotlight-ul iOS 7 o lista completa cu toate aplicatiile disponibile in iDevice-urile noastre, astfel ca lansarea si cautarea lor devin mult mai usoare.

Requires iOS 7. Launch apps fast! A full application launcher inside of Spotlight! iOS7.x compatible and uses the AppList library. Be sure to check out my other Spotlight tweaks! Enhance Spotlight even more with SearchLoader extensions!

 Aplicatiile sunt listate in ordine aflabetica, insa oricand puteti cauta orice doriti, rezultatele fiind afisate in exact aceeasi ordine. ListLauncher7 este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak.