Prima Pagina Apple iPhone 6 – Apple foloseste un nou tip de ecran pentru a...

iPhone 6 – Apple foloseste un nou tip de ecran pentru a reduce grosimea terminalului

  La doar cateva ore dupa aflarea faptului ca design-ul iPhone 6 urmeaza sa fie usor diferit de cel al machetelor prezentate pana acum pe internet, iata ca acum aflam detalii noi despre terminal. Conform unei publicatii asiatice, compania Apple intentioneaza sa foloseasca un iPhone 6 doar o singura sursa de crestere a luminozitatii ecranului, fata de doua cat foloseste acum in iPhone 5S, in ideea de a reduce grosimea dispozitivului.

However, up until now Apple and Miebea (the supplier) have used two BEFs, and delivering a new backlight with just a single brightness enhancement film can allegedly cause yield issues. To our understanding, the reason why a single BEF could cause yield issues is because the remaining layer needs to be better enough to get the job done by itself.

  Schimbarea va permite companiei Apple sa faca un iPhone 6 mai subtire, insa utilizarea noii tehnologii ar putea genera probleme de disponibilitate pentru terminal, partenerii Apple avand dificultati in a produce suficient de multe componente. Apple a inceput deja sa ceara partenerilor sai sa produca si sa livreze primele componente pentru iPhone 6, tehnologia in-cell urmand a fi utilizata in continuare pentru ecrane.

  LG, JD si Sharp vor produce ecranele care urmeaza sa fie utilizate in iPhone 6, cel de la Samsung fiind aparent trecuti cu vederea, insa acest lucru pare greu de crezut in momentul de fata. In concluzie, un iPhone 6 mai subtire decat iPhone 5S va fi lansat in toamna, acum ramane doar sa vedem cu cat va fi mai mica grosime noului dispozitiv.

 • Sorin

  Sa speram ca nu vor iar sa fie printre primii cu cel mai subtire smartphone din lume in rand cu cele de 5.5mm. Eu sper la acel zvon mai demult cu 6.7mm

 • truica

  Sunt singurul care crede ca iphone 5s este putin cam subtire si ar trebui oprit acest proces de “subtiere” ?

 • Adioff

  Nu ! Nu esti singurul … Cu greu il pot ridica de pe masa … Mai bun era 4s-ul . Dar daca e rotunjit , s-ar putea sa avem o priza mai buna pe lateral . Totusi cand il bagi in buzunarul de la costum sau camasa este ideal sa fie vat mai subtire si usor , sub 100 gr , sa le arate la ceilalti cum se face un smartphone mare si usor …

 • Victor Preda

  Cat de usor vrei @Adioff ?? ,,
  Pentru mine iPhone-ul 5 e deranjant de usor ,,
  Nu mai bine explici tu cum Apple vrea sa reinventeze ; ecran sub concurenta intr-o carcasa imensa ,,
  Hoooopaaaaa ?? ,, acum poti purta palete in buzunarul camasii ,,
  Te-ai sucit acum !! ,,

 • seby

  Eu am zis de mult ca un smartphone subtiat prea mult , devine penibil si cel mai important , FRAGIL……
  Chiar si 5s mi se pare deja prea subtire.
  Azi mai adaug un minus pe lista noului iphone. :(((((

 • sorin

  sa vedem ce baterie o sa aiba la grosimea aia

 • havi

  Sunt saturat de toate tehnologiile lor insa cea mai mare problema nu se chinuie sa faca ceva ,si anume bateria ! sa puna pe mama si tata lor ce or putea dar sa tina naibii macar 3 zile folosit in regim normal de vb .

 • FLORIN

  trei zile? dacă îl încarci de vreo 2 ori, poate.

 • andrei

  daca o sa vina cu un bezel asa gros.. mai bine pas