iPhone 6 – Apple foloseste un nou tip de ecran pentru a reduce grosimea terminalului

  La doar cateva ore dupa aflarea faptului ca design-ul iPhone 6 urmeaza sa fie usor diferit de cel al machetelor prezentate pana acum pe internet, iata ca acum aflam detalii noi despre terminal. Conform unei publicatii asiatice, compania Apple intentioneaza sa foloseasca un iPhone 6 doar o singura sursa de crestere a luminozitatii ecranului, fata de doua cat foloseste acum in iPhone 5S, in ideea de a reduce grosimea dispozitivului.

However, up until now Apple and Miebea (the supplier) have used two BEFs, and delivering a new backlight with just a single brightness enhancement film can allegedly cause yield issues. To our understanding, the reason why a single BEF could cause yield issues is because the remaining layer needs to be better enough to get the job done by itself.

  Schimbarea va permite companiei Apple sa faca un iPhone 6 mai subtire, insa utilizarea noii tehnologii ar putea genera probleme de disponibilitate pentru terminal, partenerii Apple avand dificultati in a produce suficient de multe componente. Apple a inceput deja sa ceara partenerilor sai sa produca si sa livreze primele componente pentru iPhone 6, tehnologia in-cell urmand a fi utilizata in continuare pentru ecrane.

  LG, JD si Sharp vor produce ecranele care urmeaza sa fie utilizate in iPhone 6, cel de la Samsung fiind aparent trecuti cu vederea, insa acest lucru pare greu de crezut in momentul de fata. In concluzie, un iPhone 6 mai subtire decat iPhone 5S va fi lansat in toamna, acum ramane doar sa vedem cu cat va fi mai mica grosime noului dispozitiv.