Sharp dedica o intreaga fabrica pentru producerea de componente destinate Apple

  Sharp este unul dintre cei mai importanti parteneri ai companiei Apple, cei din Cupertino cumparand de la japonezi o parte dintre ecranele utilizate in iDevice-uri. Pentru ca Apple este un client atat de important, aproape intreaga productie a unei fabrici Sharp este dedicata companiei Apple, iar unul dintre managerii executivi ai japonezilor sustine ca aceasta reprezinta o problema foarte mare pentru ei.

If you look at just this plant, it certainly presents a high level of volatility risk. But if we make LCD panels for smartphones in large quantities at the No. 2 plant, we can absorb the impact even when the No. 1 plant is not doing so well.

  Desi Sharp are nevoie de Apple pentru a supravietui,  managerul japonezilor nu este 100% multumit de relatie, mai ales ca Apple schimba in mod constant numarul de comenzi pentru produse si cerintele de fabricatie. Chiar si asa, faptul ca o companie precum Sharp are dedicata o intreaga fabrica pentru compania Apple denota numarul foarte mare de comenzi pe care il plaseaza cei din Cupertino pentru a fabrica iDevice-urile.