Tim Cook si mii de angajati Apple participa la gay Pride Parade in San Francisco

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca Apple sustine gay Pride Parade care s-a desfasurat in San Francisco in cursul noptii trecute, Tim Cook si mii de angajati ai Apple fiind prezenti la eveniment. Tim Cook a fost secondat de un alt membru al echipei de conducere al companiei Apple, toti angajatii avand tricouri special facute de catre compania din Cupertino, impreuna cu un banner care a fost purtat pe strazile orasului.

  Facand parte din comunitatea gay, Tim Cook este un mare sustinator al egalitatii sexelor la locul de munca si la respectarea drepturilor angajatilor indiferent de orientarea lor sexala, prezenta brandului Apple la eveniment avand rolul de a intari suportul pentru respectarea drepturilor angajatilor la locul de munca.

6 COMENTARII

  1. Mai odin tu nu te uiti in jurul tau crezi ca astia își fac publicitate. Produsele lor se vând singure. Toată lumea are măcar un produs Apple in casa pe care i-l folosește măcar odată la doua zile sau chiar mult mai des. Tu ai impresia ca Apple caută sa se publicizeze participând la gay pride??? Pfffff