Steve Wozniak vorbeste despre experienta sa cu Samsung Galaxy Gear

  Steve Wozniak, binecunoscutul co-fondator al companiei Apple, a avut intotdeauna cuvinte aspre de spus in legatura cu orice tehnologie care era departe de a fi utila sau usor de utilizat. In aceasta idee, el isi impartaseste si experienta cu Samsung Galaxy Gear, cel mai recent smartwatch lansat de catre compania Samsung pe piata cu doar cateva luni de zile in urma.

That was the only technology I bought to experiment with that I threw out after half a day, sold it on eBay because it was so worthless and did so little that was convenient. You had to hold it up to your ear and stuff.

  Conform co-fondatorului Apple, Galaxy Gear-ul celor de la Samsung a “rezistat” in posesia sa timp de doar jumatate de zi, dupa care a fost pus in vanzare pe website-ul de licitatii eBay. Wozniak sustine ca dispozitivul in sine este inutil, este greu de utilizat si necesitatea de a il duce la ureche pentru a vorbit la el s-a dovedit a fi prea mult pentru celebrul Steve.

  Parerea sa a fost impartasita de multe alte persoane din intreaga lume, insa chiar si asa, cei de la Samsung au promovat intens Galaxy Gear-ul cu toti partenerii sai, dar ramane de vazut si cat de bune vor fi vanzarile dupa prima jumatate de an.