Prima Pagina Apple Steve Wozniak vorbeste despre experienta sa cu Samsung Galaxy Gear

Steve Wozniak vorbeste despre experienta sa cu Samsung Galaxy Gear

  Steve Wozniak, binecunoscutul co-fondator al companiei Apple, a avut intotdeauna cuvinte aspre de spus in legatura cu orice tehnologie care era departe de a fi utila sau usor de utilizat. In aceasta idee, el isi impartaseste si experienta cu Samsung Galaxy Gear, cel mai recent smartwatch lansat de catre compania Samsung pe piata cu doar cateva luni de zile in urma.

That was the only technology I bought to experiment with that I threw out after half a day, sold it on eBay because it was so worthless and did so little that was convenient. You had to hold it up to your ear and stuff.

  Conform co-fondatorului Apple, Galaxy Gear-ul celor de la Samsung a “rezistat” in posesia sa timp de doar jumatate de zi, dupa care a fost pus in vanzare pe website-ul de licitatii eBay. Wozniak sustine ca dispozitivul in sine este inutil, este greu de utilizat si necesitatea de a il duce la ureche pentru a vorbit la el s-a dovedit a fi prea mult pentru celebrul Steve.

  Parerea sa a fost impartasita de multe alte persoane din intreaga lume, insa chiar si asa, cei de la Samsung au promovat intens Galaxy Gear-ul cu toti partenerii sai, dar ramane de vazut si cat de bune vor fi vanzarile dupa prima jumatate de an.

 • villman89

  Sunt curios ce o sa zica de iWatch, nu cred ca ceasurile sunt pe placul lui…

 • Vlad_MiTo

  Nu i-l găsesc util
  E o opinie personală

 • susp3kt

  Mosu asta sa își țină părerile pt el

 • Grafiprints

  Datorita mosului ai ocazia sa folosesti calculatorul sau idevice-ul in momentul asta. Este primul om care a proiectat un calculator pentru noi cei de rand, pentru uz propriu si nu industrial.

 • macel

  toata stima ptr el …… grafiprints lasa lasa ca nu datorita lui si nici datorita lui jobs folosesti tu acuma ideviceul , daca nu erau ei erau alti si tot asa

 • dany

  Daca si cu parca… In istoria asta el e, nu altcineva

 • Cms

  Macar a avut ce testa… Bun, rau, e pe piata. Iwatch…

 • vlad

  @grafiprints…Primul om care a proiect un calculator pentru oamenii de rand?….dar de Alan Turing ai auzit?….Steve a proiectat primul calculator pentru Apple. ..dar calculatorul în sine îl folosești datorita lui Alan , el proiectând primul calculator modern.

 • anonim

  Iwatch…. Devine ușor un vis, care se pare ca momentan este intagibi. Părerea mea ca o data aparatut o sa lase un gust amar si nu o sa se ridice la asteptari.

 • Catalin

  @vlad Alan Turing a decedat in 1954… ce calculator relativ modern crezi tu ca a putut proiecta pana in acel an.

  Este o mare diferenta dintre o masina de calcul (care foloseste un algoritm) pt a rezolva operatii matematice (proiectata de Turring), si un personal computer pe care il legi la un monitor si care ruleaza diferite alicatii (proiectat de Steve).

 • Grafiprints

  Cataaa suparareee si comentarii inutile inafara subiectului. Eu am zis ca Woz ( bineinteles si Jobs) au pus bazele calculatorului personal. ce treaba are Turing cu ale sale calculatoare (baze de calcul de marimea unei camere).Este adevarat ca poate il faceau altii daca nu erau ei (mai tarziu) dar nu s-a intamplat asa. Pana atunci tot Woz si Jobs sunt parintii PC-ului ( a se citii personal computer), altii pe vremea aia (vezi Gates) nici nu “existau” in domeniul informatiic pana sa lucreze cu/pentru Apple iar IBM-ul facea calculatoare de 3-ori mai mari decat garsonierele lui Turing