Iata cate aplicatii foloseste zilnic un utilizator obisnuit

 

  Pentru ca terminalele mobile au devenit din ce in mai populare in ultimii ani, cei de la Nielsen au facut un nou studiu prin care incearca sa ne spuna cat de populare au devenit si aplicatiile mobile. Conform informatiilor descoperite de catre ei, un utilizator normal foloseste, in medie, lunar 26.8 aplicatii, in crestere fata de 23.3 aplicatii cand era inregistrat in cursul anului trecut.

  Mai mult decat atat, timpul petrecut lunar utilizand aplicatii a crescut la 30 de ore si 15 minute, fata de 23 de ore si 2 minute, cat era inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut. In ceea ce priveste aplicatiile cele mai utilizate, cele pentru cautarea de informatii, cele dedicate website-urilor de informatii si cele sociale genereaza cele mai mare grad de utilizare.

  Aplicatiile de entertainment, pentru comunicare, cele de productivitate si cele pentru cumparaturi ocupa categoriile urmatoare, insa desigur ca jocurile nu au fost incluse in acest top. In final, noi utilizam din ce in ce mai multe aplicatii pentru perioade tot mai mari de timp, ignorand dispozitivele electronice clasice.