Prima Pagina Apple iPhone 6 – primul drop test (Video)

iPhone 6 – primul drop test (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5tD5DcZ-m1Q&w=580&h=370]

  Rusia este o tara surprinzatoare, o tara cu oameni extrem de inventivi si neobisnuiti, astfel ca in Piata Rosie din Moscova cineva s-a gandit sa faca un drop test pentru iPhone 6. Desigur ca nu vorbim despre viitorul smartphone al celor de la Apple, ci despre o simpla macheta care este tratata precum un terminal real, dar totul este o simpla, simpla pacaleala.

  Desi intregul test este extrem de ciudat, aceasta este prima oara cand cineva face un drop test pentru o macheta a unui produs care nici macar nu a fost anuntat de vreo companie. Ca sa fiu sincer, nu m-as fi gandit vreodata ca vom vedea un drop test pentru machete ale iPhone 6, insa iata ca in Rusia orice este posibil, inclusiv teste nu foarte inteligente care sunt facute doar pentru a obtine publicitate.

 • amfetamin

  Daca sunt oameni care-si cumpara machete de Iphone 6 ca sa faca nu stiu ce cu ele,de ce ar fi ciudat acest drop test? Ar trebui introdus si la telefoane un fel de EURONCAP,sa vedem cate stele primeste un tel! :-))

 • seby

  Numai rusii pot face drop test pentru chestii care nici nu exista :)))))))))
  Dupa aia se mira de ce nu-i ia lumea in serios cand spun si ei ceva :))))))))

 • Flo iP5

  No coment…:)))))))))

 • Gili

  N-as baga mana in foc ca n-ar fi real. Ca modelul i6 n-a fost lansat asta nu inseamna ca nu sunt exemplare asamblate in fabrica, sunt cu siguranta, pe linia de asamblare nu vor fi scoase milioane de bucati in data de lansare .

 • Titi

  Un nebun arunca o piatra in fântâna ……………