iPhone Air – o nou data de lansare si noi detalii despre modele

  iPhone Air este denumirea pe care unii parteneri Apple o acorda terminalului iPhone 6 ce urmeaza sa fie lansat de catre Apple, iar in cursul acestei zile aflam de la ei inclusiv o posibila noua data pentru lansarea dispozitivului. Conform unei publicatii asiatice, iPhone Air ar urma sa fie lansat pe data de 25 septembrie, data fiind diferita de cea de 19 septembrie furnizata de catre un operator de telefonie mobila.

  iPhone Air ar urma sa fie denumirea terminalului cu ecran de 5.5 inch pregatit de catre Apple, versiunea sa de 16 GB urmand a costa la fel de mult precum iPhone 5S 32 GB in momentul de fata in China. In ceea ce priveste iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch cu 32 GB spatiu de stocare, pretul de pornire pentru acest terminal ar trebui sa fie egal cu cel al iPhone 5S 16 GB in China, semn ca Apple ar putea renunta la versiunea cu 16 GB spatiu de stocare.

  In momentul de fat ao multitudine de informatii apar in legatura cu iPhone 6 si e greu de stiut care sunt reale, insa data de lansare de 25 septembrie e extrem de putin probabila, Apple lansand iPhone-urile in zilele de vineri si nu joi.

2 COMENTARII

  1. Macar de s-ar lansa amandoua in acelasi timp, astfel incat sa poti sa faci o comparatie intre ele 2… Se pot testa la org, cte etc, doar sa fie disponibile in acelasi timp, pt ca eu unul, inca nu stiu care mi se potriveste