iWatch – Apple angajeaza directorul de vanzari al TAG Heuer pentru lansarea noului smartwatch (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ss6u9A2G_l4&w=580&h=370]

  Daca inca erati circumspecti in legatura cu posibila lansare a iWatch de catre Apple, ei bine acum va spun ca Tim Cook a reusit sa-l angajeze pe directorul de vanzari al TAG Heuer pentru lansarea viitorului produs. Jean-Claude Biver, presedintele consiliului de administratie al Hublot, a confirmat pentru televiziunea americana CNBC recenta angajare facuta de catre compania Apple, fostul director de vanzari al TAG Heuer parasindu-si fosta companie in cursul saptamanii trecute.

Biver said the watchmaker’s sales director left as recently as last week, “to take a contract with Apple” in order to launch the iWatch. LVMH owns Swiss watchmakers TAG Heuer, Hublot and Zenith …

  TAG Heuer este o subdivizie a LVMH, sau Louis Vuitton Moët Hennessy, la fel precum Hublot, asa ca informatia este cat se poate de reala, ea venind dupa luni de zile in care Apple a curtat diversi manageri ai LVMH. Angajarea directorului de vanzari al TAG Heuer confirma inca o data importanta iWatch pentru compania Apple, cei din Cupertino pregatindu-se pentru o lansare extrem de importanta.