Samsung Galaxy F – Samsung ar putea lansa pe piata o noua clona a iPhone

  Daca v-ati gandit vreodata ca toate procesele in care Samsung a fost acuzata de copierea design-ului iPhone-urilor vor opri coreenii din a mai copia alte elemente ale smartphone-urilor Apple, ei bine… gresiti. In imaginea de mai sus aveti prezentata o portiune a Samsung Galaxy F, versiunea “premium” a Samsung Galaxy S5 care este pregatita pentru lansare in toamna in ideea de a concura cu iPhone 6.

  Daca marginea terminalului vi se pare familiara, ei bine nu ati gresi cand ati spune ca ea arata exact precum marginea carcasei iPhone 5 sau iPhone 5S. Cei de la Samsung par sa fi preluat de la Apple si forma marginii structurii metalice a iPhone 5 si iPhone 5S, iar daca terminalul va arata intr-adevar asa, atunci este clar ca Samsung nu doreste altceva decat sa fie un copiator bun si nimic mai mult.

  Imaginea prezinta un terminal care nu a fost prezentat de Samsung, deci nu se stie daca este reala sau nu, insa daca design-un final va fi acesta, atunci vom avea o noua clona iPhone produsa de catre Samsung.