Prima Pagina Apple Steve Jobs, iPhone si iPad sunt acuzati de catre priml ministrul al...

Steve Jobs, iPhone si iPad sunt acuzati de catre priml ministrul al Finlandei de crearea celei mai mari crize prin care trece economia tarii

  Alexander Stubb este de putin timp prim ministrul al Finlandei si in rolul sau oficial de conducator al guvernului el trebuie sa ajute tara sa depaseasca, cea mai mare criza prin care trece economia sa. Cautand vinovati pentru aceasta criza economica, primul ministru aduce in discutie compania Apple, pe Steve Jobs, dar si produsele lansate de catre cei din Cupertino in ultimii ani de zile.

  Stubb il blameaza pe Steve Jobs pentru lansarea iPhone-ului si a tabletei iPad, primul produs distrugand practic Nokia, in timp ce tableta iPad ar fi redus serios consumul de cherestea pentru a produce hartie. Prim ministrul sustine ca Steve Jobs le-a furat slujbele finlandezilor prin lansarea acestor produse pe piata, ele schimband radical segmentele in care sunt disponibile de ani de zile.

  Desigur ca Apple nu este singura companie care a lansat asemenea produse, insa sursa trebuie intotdeauna blamata, inclusiv pentru criza prin care trece economia unei  tari, nu?

 • Dan

  haha, ce penibil. Sunt de vina aia ca au facut ceva mai bun, in timp ce compania din tara ta a facut c…t praf si s-au dus la vale. Ce idiot.

 • villman89

  Singura problema e ca cei de la Nokia s-au incapatanat in a nu folosi Androis OS, asta a generat toate problemele, cine isi mai cumpara Nokia? Eu am Iphone 5 si sunt super multumit de el, dar daca mi-as lua alt telefon cu siguranta nu ar fi Nokia…oricum parerea e personala!

 • villman89

  Android*

 • matei

  isi apara firma , nokia care s-a duspe apa sambetei . Patriotia

 • mariobg

  cine impiedica Nokia sa produce cel mai bun telefon si cea mai buna tableta din Univers?!? e penibila declaratia, daca ii apartice cu adevarat…

 • Cristian Nicula

  Nu stiu cum ar putea fi un lucru rau faptul ca din cauza tabletei iPad a scazut consumul de cherestea.Pana la urma asta inseamna ca se taie mai putini copaci..ceea ce e un lucru bun..zic eu

 • real

  asta-i fumat,cum poti declara ca “tableta iPad ar fi redus serios consumul de cherestea”
  daca oamenii ar gandi ca specimenul asta lumea ar disparea maine
  este prima data cand ma bucur ca nokia nu mai exista

 • gianidiamond

  Ridicol!o gandire primitiva.

 • DanM

  Si data a redus consumul de cherestea nu este bn, nu a salvat planeta. Căutam scuza pt Greșelile noastre. Exact ca in România.

 • amfetamin

  Pe acelasi principiu si Nokia a distrus economia Germaniei si a Romaniei prin inchiderea fabricii de la Bochum,respectiv de la Jucu! Si nu-l vezi pe Ponta sau pe Merkel sa se vaite pe tema asta,asta e economia de piata.