Prima Pagina Apple iPad killer – o clona a iPad s-ar putea dovedi a fi...

iPad killer – o clona a iPad s-ar putea dovedi a fi primul concurent serios pentru produsul Apple (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ez1wxt6U52Q&w=580&h=370]

  Xiaomi MiPad este o tableta despre care v-am vorbit cu mai bine de o luna de zile in urma, cand v-am spus ca ea are un design similar cu cel al iPad si imprumuta cateva idei facute populare de catre Apple cu iPhone 5C. In cursul zilelor trecute tableta a fost lansata oficial in China si a reusit sa se vanda in nu mai putin de 50.000 de exemplare in doar 4 minute, cifra fiind considerabila pentru un producator atat de mic.

  V-am spus saptamana aceasta ca Xiaomi s-ar putea dovedi a fi un concurent serios pentru cei de la Apple, cel putin in China care este o piata extrem de importanta pentru americani, iar lansarea Xiaomi MiPad demonstreaza fara dubiu ca un iPad killer nu trebuie sa vina neaparat de la un producator cu renume. Desigur ca Xiaomi are atat de mult succes pentru ca aplica o strategie de marketing diferita fata de altii, punand in vanzare cantitati limitate de produse si fortand utilizatorii sa “se bata” online pentru a le cumpara.

  Xiaomi a vandut numai 50.000 de unitati in momentul lansarii pentru ca atat a vrut sa vanda, insa a facut-o in doar 4 minute si asta spune multe despre potentialul unui producator chinez care vinde din ce in ce mai mult trimestru fiscal dupa trimestru fiscal.

 • Andy

  Is like ipad had a baby with iphone 5c!

 • frantZ

  Xiaomi intra tare pe piata , prima data am auzit de m2 care a facut de ras s4 in testele aferente apoi au venit cu m3 un telefon mai performant ca 5s si alti androizi noi pe piata la un pret mult mai mic !!!

 • Daniel

  Cand cumperi Apple, nu cumperi doar produsul. Servcile oferite de Apple sunt de departe cele mai bune chiar si in Romania. Un competitor serios trebuie sa ofere si servicii pe masura celor de la Apple.

 • Chatagra

  Chinezii astia copiaza tot chiar si “tehnica” apple de a pune initial la vanzare cantitati limitate de produse si de a sta la coada pt ele ..lol

 • David

  La pretul de 240 de dolari chiar este un best buy … Nu ai ce îi reprosa …

 • macel

  primul cocurent serios …. realy ????? adica tabletele Samsung pro care matura pe jos cu ipad nu sunt competitoare

 • Cipriane

  it`s just a lifestyle :)nimeni nu matura cu nimeni 🙂 un ipad/iphone ramane asa si peste cativa ani, in schimb un S….. Hmm… De ce dupa putin timp de la cumparare, multi posesori de teletablete samsung il vand sau vor sa-l shimbe ????si nu te mira faptul ca ar prefera chiar un idevice Apple…… Ups.

 • Cipriane

  Cica matura cu ipad :))) pe jooooooooooooooooooos.ahahaaaa :))) ROLF

 • @macel: Tu chiar esti serios? Samsung Pro, come on, ne faci pe toti sa radem cu lucruri de genul asta. Daca-mi spui unde a vandut Samsung 50.000 de Samsung Pro in 4 minute….

 • amfetamin

  @zaone: Ba a “vândut” Samsung 50.000 in 4 minute! Sau oare a “livrat”??? Oare exista vreo diferența…?? 🙂

 • pleecool

  Din moment ce vine cu android os, nu cred ca are cum sa fie ipad killer. Eventual ipad 1 killer. Defapt are dreptate Zaone, nu mentioneaza modelul.:))

 • Daca vorbim de livrari, atunci… Sa vanda 50k smartphone-uri sau tablete Samsung in 4 minute si atunci discutam despre ceva.

 • Baiony

  Despre Xiaomi :
  – una : “Xiaomi today announced that it has sold 26.11 million smartphones in the first half of 2014. This is a 271% increase compared to its sales last year. In the year 2012 the company shipped 7.19 million units, and in 2013 it shipped 18.7 million units, so it has already exceeded the combined sales of both 2012 and 2013 within the first half of 2014. It still aims to sell 60 million smartphones in 2014 as it announced earlier this year. Xiaomi founder Lei Jun said this goal does not seem difficult after looking at the first-half results. Coming to the revenues, Xiaomi has posted revenue of RB 33 billion (US$5.32 billion) for the first half of 2014, up 149% compared to 2013.”
  – si a doua : “…the company founder Lei Jun announced that their soon-to-be-replaced flagship Xiaomi Mi3 touched the 10 million mark just 9 months after launch”
  … se pare ca s-au pus pe treaba rau de tot chinezii … 😀

 • Radu

  Asta concurent adevărat cu iPad,niciodată mai de graba samsung galaxy tab S

 • Myrmeko Me

  Servicii apple. Servicii pe dracu. Pana si NFC-ul se plateste pe iPhone.
  Iphone nici nu are suport pentru directx 12, open gl 4.4, open cl 2.2, direct 3d, si nici unreal engine 4.
  Mai lasati-ma cu iphone-ul vostru, il vreti doar ca sa va dati mari cu el. Sunt sigur ca 80% din voi nici nu stiti ce e jailbreak.
  Iar pt cei 20%, cu tot respectul: “Bravo, stiti sa folositi un iphone!”
  MiPad desi arata exact ca un iPad combinat cu iphone 5c si un telefon android, depaseste cu mult performanta unui iphone 6 plus.
  Are 192 core-uri la placa video!