iPad killer – o clona a iPad s-ar putea dovedi a fi primul concurent serios pentru produsul Apple (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ez1wxt6U52Q&w=580&h=370]

  Xiaomi MiPad este o tableta despre care v-am vorbit cu mai bine de o luna de zile in urma, cand v-am spus ca ea are un design similar cu cel al iPad si imprumuta cateva idei facute populare de catre Apple cu iPhone 5C. In cursul zilelor trecute tableta a fost lansata oficial in China si a reusit sa se vanda in nu mai putin de 50.000 de exemplare in doar 4 minute, cifra fiind considerabila pentru un producator atat de mic.

  V-am spus saptamana aceasta ca Xiaomi s-ar putea dovedi a fi un concurent serios pentru cei de la Apple, cel putin in China care este o piata extrem de importanta pentru americani, iar lansarea Xiaomi MiPad demonstreaza fara dubiu ca un iPad killer nu trebuie sa vina neaparat de la un producator cu renume. Desigur ca Xiaomi are atat de mult succes pentru ca aplica o strategie de marketing diferita fata de altii, punand in vanzare cantitati limitate de produse si fortand utilizatorii sa “se bata” online pentru a le cumpara.

  Xiaomi a vandut numai 50.000 de unitati in momentul lansarii pentru ca atat a vrut sa vanda, insa a facut-o in doar 4 minute si asta spune multe despre potentialul unui producator chinez care vinde din ce in ce mai mult trimestru fiscal dupa trimestru fiscal.