Prima Pagina Apple Co-fondatorii Google considera ca Apple lanseaza prea putine produse anual (Video)

Co-fondatorii Google considera ca Apple lanseaza prea putine produse anual (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Wdnp_7atZ0M&w=580&h=370]

  Larry Page si Serghey Brin sunt co-fondatori ai companiei Google si intr-un recent interviu acordat in SUA au discutat inclusiv despre parerea lor in legatura cu modul in care este condusa Apple. Facand referire la discutii avute in trecut cu Steve Jobs, Larry Page considera ca Apple dezvolta prea putine produse, iar acest lucru o impiedica sa fie pe deplin competitiva cu concurentele sale directe.

It sounds stupid if you have this big company and you can only do, like, five things. I think it’s also not very good for the employees. Because then you have, like, 30,000 employees and they’re all doing the same thing, which isn’t very exciting. For them.

  Mai mult decat atat, Page sustine ca aceasta abordare afecteaza inclusiv angajatii companiei care nu au ocazia de a dezvolta produse cu adevarat grozave, unii dintre ei avand tendita de a parasi compania din acest motiv. Desigur ca Google are o filosofie complet diferita fata de Apple si afirmatiile facute de catre cei co-fondatori sustin pe deplin acest lucru, ele fiind disponibile in clipul video de mai sus.

 • Sorin

  Page sustine ca aceasta abordare afecteaza inclusiv angajatii companiei care nu au ocazia de a dezvolta produse cu adevarat grozave””

  Da e bine ca fac cei de la samsung sau sony foarte multe produse total diferite unul de celalalt

 • Marfi

  A fost lansat ios 8 beta 3

 • Sandu

  De asta si eu un succes ft mare !
  Scot cite putine dar calitativ!

 • real

  @sorin
  ce legatura are samsung cu ce vb ala acolo
  voi chiar confundati android(google) cu samsung
  unii chiar au o fixatie spre samsung (desi nu au nici un produs sammy)