iPhone 6 – panoul frontal apare in noi imagini

  Saptamana trecuta primele imagini cu panou frontal REAL al iPhone 6 faceau inconjurul internetului, componenta care va fi utilizata in viitorul dispozitiv fiind prezentata pentru prima oara. Astazi vedem o serie de imagini noi cu acelasi panou frontal al iPhone 6, el fiind vizibil in versiunile alba si neagra, exact precum saptamana trecuta, cu exact aceleasi caracteristici de design.

 Desi aceste imagini nu ne arata absolut nimic nou, ele ne prezinta din nou exact ceea ce urmeaza sa ne ofere compania Apple din toamna impreuna cu iPhone 5S. iPhone 6 va avea un ecran de 4.7 inch, marginile acestuia urmand a fi curbate, bezelurile laterale urmand a fi mai mici decat in actualul model, spatiul dintre butoane si ecran urmand a fi redus in aceeasi masura.

  Conform ultimelor informatii iPhone 6 va fi lansat pe 19 sau 26 septembrie, prezentarea avand loc cu aproximativ o saptamana inainte.

8 COMENTARII

  1. Sint curios de material,n-am mai cititit nici o stire despre fabrica care produce safir in sensul ca ar fi dat drumul productiei.

  2. Mai e ceva, din prima fotografie in care apare panoul langa un 5S, diferentele de marime sunt semnificativ mai mici decat se vedeau in gotografiile postate pana acum – latimea pare aproximativ aceeasi, iar lungimea este cu max 7 mm mai mare decat la 5S

  3. Iar aceste diferente mici de dimensiune ma incantat maxim, eu nefiind unul din cei carora le plac telefoanele mari doar de dragul displayului mare, prefer dimensiunea 5S-ului care este perfecta.
    Sincer ma tot intreb cat de reale sunt informatiile care spun ca fanii Apple sunt incantati de cresterea dimensiunilor si ca prefera acest lucru actualului 5S?! Eu nu cunosc un utilizator de 5S care sa-si doreasca cresterea mai sus mentionata…

  4. Gabriel, panoul e marimea care a aparut si pana acum in machete dar se vede asa din cauza ca poza e facuta in perspectiva.