Apple inlocuieste Google Maps cu Apple Maps pentru serviciul Find My iPhone

  La aproximativ 2 ani dupa lansarea Apple Maps, compania Apple a inceput in cursul acestei zile sa inlocuiasca Google Maps cu propriul sistem pentru localizarea iDevice-urilor folosind sistemul Find my iPhone. Pana astazi accesarea Find my iPhone prin intermedul website-ului iCloud afisa harti Google Maps pentru localizarea terminalelor, insa incepand de acum Google Maps nu mai este utilizat.

  Desi schimbarea nu este deocamdata vizibila pentru toti utilizatorii care au Find My iPhone activ, in cursul urmatoarelor ore/zile website-ul iCloud va activa noul sistem de localizare pentru toti posesorii de iDevice-uri. In afara schimbarii hartilor utilizate pentru localizare, Apple nu ofera vreo functionalitate noua, insa schimbarea va fi cu siguranta primita cu destula reticenta de multi, avand in vedere ca Apple Maps a avut o multitudine de probleme in trecut.

11 COMENTARII

  1. Daca pana acum mai aveai o sansa mica sa ajungi la el , de acum este clar ca trebuie sa-ti iei gandul :)))))))))))
    Macar daca aveau optiunea sa alegi ce harta vrei sa folosesti , apple sau google ……….
    Mai pe scurt , inca un mare minus pe care apple il adauga

  2. zaone creeaza te rog un articol pe tema ios8 continuatio pls. am macbook pro 2010 fara bluetooth LE si merge functia de apelare si sms fara probleme

  3. Naspa, daca aplicatia Apple Maps o inlocuiam cu succes cu aplicatia Google Maps aici chiar mi-a/ne-au dat la temelie. Singurul loc in care chiar nu aveam nevoie de Apple Maps si mai ales pe Romania.

  4. Intr-adevar, aplicatia Find my Iphone merge cu Apple Maps.
    Am facut cateva probe cu Apple Maps vs. Google Maps si pana acum a fost ok.
    Deocamdata.