Prima Pagina Apple Peste 40.000 de produse Samsung au fost furate dintr-o fabrica din Brazilia

Peste 40.000 de produse Samsung au fost furate dintr-o fabrica din Brazilia

  Daca erati de parere ca furtul unei masini pentru a distruge fatata unui Apple Store si a fura produse Apple este o metoda ingenioasa practicata de catre hoti, ei bine va spun ca va inselati. In Brazilia, in timpul desfasurarii Campionatului Mondial de Fotbal, un grup de 20 de hoti inarmati au reusit sa fure nu mai putin de 40.000 de produse Samsung dintr-o fabrica locala.

  Hotii au furat initial un autobuz al fabricii, apoi au luat ostateti 8 angajati ai companiei si folosindu-se de legitimatiile lor au obtinut acces in fabrica unde au imobilizat echipele de securitate. Mai departe, timp de trei ore hotii au incarcat peste 40.000 de produse Samsung in nu mai putin de 7 camioane cu care au disparut mai apoiu.

 Telefoane mobile, tablete, laptop-uri si o multitudine de produse Samsung au fost furate, cifra totala fiind uimitoare pentru o echipa de doar 20 de oameni. Deocamdata nu se stie cine a orchestrat acest jaf din cadrul companiei coreene, insa avand in vedere ca vorbim despre produse ce se conecteaza la serverele Samsung, probabil in final se va descoperi identitatea hotilor.

 • Sulk

  Au luat 7 camioane de telefoane , tablete si televizoare =)))))

 • AdrianC

  Le vand si isi iau un mcbook pro!

 • DanM

  De ce ai lua ceva de la Samsung cand ai putea sa o faci de la Apple, ai scoate mai mulți bani si ai avea un device de calitate.

 • Lich991

  @DanM Fani Samsung..

 • rundown

  fani samsung brazilienii :)) pai ce nu s-ar uita si ei la un tv 3D diagonala mare la meciuri…. ca tot joaca brazilia cu germania diseara.

 • markus

  Da sa vezi la bulgari(nisipuri) ca toți vânzătorii de la magazine si tarabe aveau iP 5(sau 4,amarastenii)- am avut nevoie sa incarc hotspotul cu credit si abia am gasit un tel normal – după 20 de min de întrebat (si îmi arătau iphoanele, nu ca nu voiau)…

 • joe

  le vand sa isi cumpere iPhone si MAC-uri..