iPhone 6 ar putea fi primul iPhone cu ecran aproape indestructibil (Video)

[youtube=http://youtu.be/5R0_FJ4r73s?t=2m15s&w=580&h=370]

  Dimineata v-am prezentat clipul video de mai sus in care vedem presupusul panou frontal al iPhone 6 testat intr-o serie de “incercari” extrem de interesante. Mai exact, persoana care a reusit sa obtina panoul frontal ii testeaza capacitatea de a rezista in fata zgarieturilor facute cu un cutit sau un un set de chei, insa lucrurile devin cu adevarat interesante incepand cu minutul 2:15, cand el este indoit la un unghi destul de mic.

  Se zvoneste ca iPhone 6 urmeaza sa aiba ecranul protejat cu un panou din sticla de safir, iar in imagini ar fi prezentata aceasta componenta a viitorului dispozitiv. Desi nimeni nu poate confirma sigur acum ca panoul frontal este intr-adevar facut din sticla de safir, insa rezistenta sa la zgarieturi si la indoirea excesiva pare sa confirme faptul ca Apple se pregateste sa ne faca iPhone-urile mult mai rezistente.

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an.

7 COMENTARII

  1. Sa vedem ce mai zic acum sau la lansare cei de la Corning,cum ca e nașpa safirul la transparentă,ca nu reflecta bine lumina si alte bullshituri.

  2. Imi amintesc câte controverse si comentarii rele si-a luat acest ecran cand au apărut zvonurile. Acum toată lumea i-l lauda. Frumos. Imi amintesc ca cei de la LG (cred) spuneau ca un ecran de Safir ar fi prea greu, prea gros, slefuirea lui ar fi imposibila , iar ecranul aprins va avea o nuanță întunecată si se va crăpa mai ușor si se va faramita in multe bucati mici. Încă odată spun, cred ca cei de la LG.

  3. Mare brânză.
    O sa facă și Samsung ecran de Safir, dar dintr-un plastic de calitate superioară, ce imita safirul.
    Huooo Apple!

  4. rezistenta la zgarieturi e cea mai relevanta
    indoirea e marketing,doar nu o sa ma apuc sa indoi telefonul
    toata lumea saluta ecranul dupa care pun telefonul in husa de plastic si pun folie de protectie pe ecran
    de baterie nu se spune nimic?????