iPhone 6 – test de rezistenta pentru ecranul protejat de sticla de safir (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=5R0_FJ4r73s&w=580&h=370]

  In cursul zilei de ieri am vazut cel mai complex clip video de prezentare pentru panoul frontal flexibil ce protejeaza ecranul iPhone 6, iar astazi vedem si un test de rezistenta facut pentru el. In clipul video de mai sus avem prezentat panoul frontal, ce se presupune a contine sticla de safir, el fiind testat cu un cutit si chei pentru a se vedea cat de rezistent va fi el in fata zgarieturilor.

  Desi deocamdata nu stim 100% sigur ca panoul din imagini este intr-adevar fabricat din sticla de safir, testul facut astazi demonstreaza ca el va rezista extrem de bine la zgarieturi si la indoiri extreme. Apple foloseste sticla de safir pentru a proteja camera iPhone-urilor si Touch ID, iar folosirea sa pentru ecranul iPhone 6 pare a fi o idee extrem de buna, cel putin in ceea ce priveste zgarieturile.

  Acesta este doar primul test de rezistenta pentru ecranul iPhone 6, altele vor urma in cursul acestei veri si se pare ca vom avea o toamna extrem de interesanta.

12 COMENTARII

  1. Valentin pretul nu v-a fi mai mare de 100€ peste 5s……deci un pret foarte bun
    Legat de test , e foarte interesant ce vedem , mai ramane de vazut cat de rezistent e la cazaturi , dar asta in toamna.

  2. 100€ peste 5s e un pret bun ??? :)))cat de orb sa fii :))) iphone deja are pretul exagerat la ce ofera , plus ca trebuie sa faci jailbreak ca sa ai intra-devar un smartphone cu adevarat !! Eu mi am luat teapa cu un 5s pret-functionalitate

  3. Donmule frantZ , un smartphone cu adevarat bun (cum spui tu) este un telefon care NU crapa , NU se inchide cand iti este lumea mai draga , NU are probleme in a folosii in acelasi timp mai multe aplicatii care sunt consumatoare de resurse , etc……
    Teoretic pe piata subt multe smartphone-uri care pot face toate astea dar , practic , iti garantez ca este decat unu , adica iphone.
    Acum iti spun ca pretul este unul bun pentru iphone dar este foarte mare pentru samsung , nokia , lg , htc…..
    Inainte de a incheia vreau sa te asigur ca cele spuse de mine sunt TESTATE personal si nu vorbesc doar din auzite , cum fac multi.