iPhone-ul ar fi responsabil pentru disparitia autografelor

  Taylor Swift este una dintre cele mai populare artiste americane si intr-un recent interviu ea sustine ca iPhone-ul este responsabil pentru disparitia autografelor cerute de catre fanii artistilor. Mai exact, Swift sustine ca acum fanii nu le mai cer autografe artistilor, ci doresc sa isi faca o poza cu acestia, selfie, iar inlocuirea autografelor cu o poza este cat se poate de logica.

There are a few things I have witnessed becoming obsolete in the past few years, the first being autographs. I haven’t been asked for an autograph since the invention of the iPhone with a front-facing camera. The only memento ‘kids these days’ want is a selfie. It’s part of the new currency, which seems to be ‘how many followers you have on Instagram.’

  Desi artista atribuie iPhone-urilor realizarea de a da uitarii autografele, realitatea este ca orice telefon mobil cu o camera frontala este capabil sa faca un selfie in locul unui autograf. iPhone-ului i-au fost atribuite foarte multe realizari de-a lungul timpului, insa aceasta mentionata de catre Taylor Swift cred ca vine in mod nejustificat, avand in vedere ca nu vorbim despre vreo functie unica terminalului Apple.

6 COMENTARII

  1. Mai ales că iPhone-ul nu a avut cameră frontală până la iPhone 4, adică 2011. Telefoanele au început să aibă cameră frontală cu mult înainte.

  2. Dumnezeul , trăim in secolul 21. Era normal si este ca unele lucruri sa se schimbe. Fiecare lucru este făcut sa evolueze. La fel si autograful.