Prima Pagina Noutati Samsung inregistreaza o noua scadere a profitului

Samsung inregistreaza o noua scadere a profitului

Samsung Android logo - iDevice.ro

  Samsung, cel mai mare vanzator de smartphone-uri in cursul ultimilor 2 ani, a anuntat in cursul serii trecute o noua scadere a profitului inregistrat pentru cel de-al doilea trimestru fiscal al anului 2014. Conform Samsung, profitul companiei pentru Q2 2014 este de 7.1 miliarde de dolari, cu 900 de milioane de dolari mai mic decat cel estimat de catre analisti.

  Problema pentru Samsung este ca profitul a scazut cu 24% fata de aceeasi perioada a anului trecut si vorbim despre cea de-a treia scadere la rand in ultimele trei trimestre fiscale. Samsung a pus aceasta scadere a profitului pe o crestere a valorii dolarului vis-a-vis de moneda nationala a Coreei de Sud, won, compania estimand ca in Q3 2014 profitul sau va creste multumita unei aprecieri a won-ului.

  Samsung sustine ca se asteapta si la o crestere a vanzarilor in alte departamente ale sale, asa ca ramane de vazut ce performante va avea, luand in considerare faptul ca analistii nu privesc cu ochi buni situatia actuala.

 • DanM

  Ce mult m-a bucur !

 • DanM

  Era si timpul ca oamenii sa își de-a seama cand vad (după ce o cumpara pt ca are mulți inchi nefolositori si megapixeli la fel) o copie.

 • Unu

  @DanM, la cat de agramate sunt comentariile tale, nu stiu daca scrii pe bune sau esti troll… 🙂

 • Atomic

  Asta este o veste foarte buna. Tinand cont ca le-au crescut vanzarile inseamna ca au micsorat marja de profit. Avantaj la clienti.
  Concluzie : se pot face afaceri si fara sa-ti jefuiesti clientii.

 • Pingback: Samsung sustine ca ecranul Galaxy S5 este depasit | iDevice.ro()