Doi romani isi propun sa bata recordul mondial pentru cea mai lunga convorbire telefonica

   Vodafone Romania, cel de-al doilea operator de pe piata locala, sustine initiativa a doi romani care isi propun sa bata recordul mondial pentru cea mai lunga convorbire telefonica. In imaginea de mai sus ii aveti pe Alin Popa si Andreea Dragoi, ei purtand in momentul de fata o convorbire telefonica neintrerupta care dureaza de peste 23 de ore si este transmisa in direct pe Facebook.

  Scopul lor este de a vorbi la telefon pentru peste 54 de ore si 5 minute, cu anumite pauze, obiectiv pe care il vor atinge in cursul zilei de maine, daca totul va decurge fara probleme. Ca sa fiu sincer, initiativa celor doi romani este demna de toata lauda si sper ca in final sa reuseasca sa intre in cartea recordurilor! Succes!

Protagonistii noii campanii Vodafone RED vor sa bata recordul mondial pentru cea mai lunga convorbire telefonica

  • Personajele noului spot Vodafone RED si-au propus sa bata recordul mondial pentru cea mai lunga convorbire telefonica din lume, de 54 de ore si 4 minute
  • Convorbirea lor este transmisa in direct, prin streaming video, pe pagina de Facebook a Vodafone Romania, in aplicatia “Dragoste fara limite”
  • Publicul este invitat sa ii urmareasca pe cei doi si sa le trimita mesaje de incurajare sau idei de discutie, la https://apps.facebook.com/dragoste-fara-limite/.

Bucuresti, 9 iulie, 2014 – Vodafone are placerea sa anunte un eveniment inedit, din seria “Romanii au initiativa”. Cei doi protagonisti ai noii campanii de comunicare Vodafone RED si-au propus sa doboare recordul mondial Guiness pentru cea mai lunga convorbire telefonica din lume. Pentru aceasta, Alin Popa si Andreea Dragoi trebuie sa vorbeasca neintrerupt la telefonul mobil cel putin 54 de ore si 5 minute.

Convorbirea celor doi a inceput marti, 8 iulie, la ora 13.00. Pe toata durata evenimentului, fiecare dintre ei se va afla intr-un magazin Vodafone: Alin este in magazinul din Calea Mosilor, Bucuresti, iar Andreea, in magazinul din Strada Augustin Pacha nr 2, in Timisoara.

Convorbirea lor telefonica poate fi urmarita in direct, prin streaming video, pe pagina de Facebook a Vodafone Romania, direct in aplicatia “Dragoste fara limite”: https://apps.facebook.com/dragoste-fara-limite/.

Toti cei care doresc sa interactioneze cu Alin si Andreea sunt invitati sa posteze in aplicatie mesaje de incurajare sau sugestii pentru subiecte de discutie. Alin si Andreea vor primi in timp real mesajele pe ecranele amplasate in cele doua magazine.

Pentru ca initiativa sa fie omologata de catre expertii de la Guiness World Record, trebuie indeplinite o serie de conditii, cum ar fi:

  • Subiectele de discutie nu trebuie sa se repete pe durata intregii conversatii;
  • Fiecare participant trebuie sa isi aduca propria contributie in dialog si sa nu faca pauze mai lungi de 10 secunde;
  • Convorbirea trebuie sa aiba sens logic, iar raspunsurile scurte de tipul “da”/”nu” nu sunt acceptate;
  •  Conversatia este tradusa simultan de traducatori specializati in asa fel incat sa poata fi urmarita de catre expertii Guiness;
  • In timpul pauzelor, apelul trebuie sa ramana activ;  daca dintr-un motiv sau altul, apelul este interupt, reconectarea trebuie sa se faca in maxim 30 de secunde;
  • Cei doi protagonisti au dreptul la 5 minute pauza dupa fiecare ora completa de conversatie; iar pauzele pot fi cumulate. Celor doi le este permis sa manance si sa bea in timp ce vorbesc la telefon;
  • Telefoanele mobile utilizate in timpul convorbirii se pot tine la incarcat pe tot parcursul evenimentului;
  • Cei doi au dreptul sa foloseasca o lista de subiecte de discutie, iar publicul este invitat sa intervina cu propuneri pentru alte subiecte.

Noul spot pentru abonamentele Vodafone RED se inscrie in campania de comunicare “Romanii au initiativa”. Campania este construita in jurul unor personaje reale, care isi spun povestile si explica modul in care serviciile Vodafone le-au imbunatatit viata. Alin Popa (30 de ani, Bucuresti) si Andreea Dragoi (26 de ani, Timisoara) sunt amandoi actori si s-au cunoscut in 2009, la un spectacol de teatru, iar de atunci formeaza un cuplu.