iPhone 6 nu va fi asamblat de catre roboti

  In cursul zilei de luni v-am spus ca Foxconn urmeaza sa achizitioneze nu mai putin de 10.000 de roboti care vor asambla smartphone-uri in fabricile sale si ca Apple va fi prima companie care va beneficia de ei. In baza informatiilor oferite de catre CEO-ul Foxconn s-a prezumat ca iPhone 6 va fi asamblat in totalitate de catre roboti, insa in realitate lucrurile vor fi complet diferite.

  Conform unei publicatii locale, robotii achizitionati de catre cei de la Foxconn vor fi folositi ca si ajutor pentru angajatii companiei, ei urmand a strange suruburi, a pozitiona componente pentru polish si cam atat. Oamenii vor ramane in continuare responsabili pentru partile importante ale procesului de asamblare si verificare a calitatii produselor, insa in viitor lucrurile s-ar putea schimba.

  Foxconn spera probabil ca in viitor va putea sa asambleze o buna parte a unui smartphone folosind roboti in ideea de a expedia procesul de fabricare, insa deocamdata se pare ca acest lucru nu este realizabil.

Articolul precedentReckless Racing 3 a fost anuntat de catre Pixelbite
Articolul următorSamsung sustine ca ecranul Galaxy S5 este depasit
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.