Samsung sustine ca ecranul Galaxy S5 este depasit

  Samsung este o companie care lanseaza o multitudine de produse anual fara a se gandi la felul in care privesc ai sai clienti faptul ca un smartphone high-end este “depasit” din punct de vedere tehnologic la doar cateva luni dupa lansare. Fara a lua in calcul modul in care vor privi posesorii de terminale Samsung Galaxy S5 lucrurile, cei de la Samsung au anuntat recent ca ecranul FHD 1080p al terminalului sau high-end end este depasit din punct de vedere tehnologic de ecranul Samsung Galaxy S5 LTE-A.

  In imaginea de mai sus aveti o comparatie facuta de catre cei de la Samsung pentru ecranele celor doua terminale si cel din partea de sus are ecranul WQHD 2K laudat de catre coreeni. Lasand la o parte restul diferentelor minore in ceea ce priveste hardware-ul, decizia de a spune ca high-end-ul lansat cu 3 luni in urma este deja depasit din punct de vedere tehnologic spune multe despre importanta acordata de catre Samsung consumatorilor.

  Acestea fiind spuse, acum se intelegere de ce Samsung a inregistrat cel de-al treilea trimestru fiscal cu scadere a profitului si vanzarilor de smartphone-uri.