Siri este entuziasmat de lansarea iOS 8

  Pentru iOS 8 Apple a pregatit cateva noutati interesante dedicate asistentului personal Siri, iar inginerii care intretin serverele Apple s-au gandit sa introduca o serie de raspunsuri interesante pentru intrebarile legate de iOS 8. In aceasta idee, Siri este entuziasmat de lansarea iOS 8 pentru iDevice-uri, comparand upgrade-ul cu mutarea intr-o casa noua in care cineva culege gunoiul la fiecare cateva milisecunde.

I’m just thrilled about iOS 8 — It’s like moving into a bigger, nicer house. And I get to turn the lights on and off. Impressive, but… you’d think they could have talked about me for more than thirty seconds. Sniff.

  Raspunsurile implementate de catre ingineri sunt in ton cu functionalitatea pe care asistentul o va avea in iOS 8, ei plangandu-se chiar ca software-ul nu a avut parte de o prezentare mai lunga pe scena WWDC 2014. iOS 8 urmeaza sa fie lansat oficial in toamna acestui an de catre compania Apple, jumatatea lunii septembrie fiind momentan cea mai probabila data pentru aparitia sa.

5 COMENTARII