Apple a vandut doua milioane de Apple TV-uri in SUA in cursul anului 2013

  Apple TV-ul este unul dintre produsele Apple care genereaza cresteri in vanzari in fiecare trimestru fiscal, compania americana vanzand in cursul anului trecut putin peste 2 milioane de unitati in lumea intreaga. Conform unei analize facute pe piata dispozitivelor de streaming multimedia, Google si Roku au vandut 3.8 milioane de unitati in cursul anului trecut, in timp ce Apple a vandut putin peste 2 milioane si aici vorbim doar despre SUA.

  Din 2007 si pana in prezent Apple a vandut peste 20 de milioane de Apple TV-uri in lumea intreaga, iar cifra inregistrata doar pentru SUA reprezinta 10% din total, semn ca produsul sau devine din ce in ce mai popular. Daca ar fi totusi sa luam in calcul si vanzarile inregistrate la nivel global, atunci e posibil sa vorbim despre un procent mai mare, Apple recunoscand ca Apple TV-ul sau nu mai este de ceva vreme doar un hobby.

  Apple pune un accent tot mai mare pe Apple TV si dezvoltarea sa, asa ca anul acesta asteptam un Apple TV 4 cu o multitudine de noutati, inclusiv unele care ar permite folosirea sa ca si consola pentru jocuri.