iPhone 6 va face uitata tableta iPad Mini

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch urmeaza sa fie prima tentativa a companiei Apple de a cuceri piata smartphone-urilor cu ecrane supradimensionate, viitorul terminal urmand a fi lansat pe piata in toamna acestui an. Desi foarte multa lume il asteapta cu nerabdare, iPhone 6 ar putea genera probleme foarte mari pentru compania Apple, el putand reduce serios vanzarile de tablete iPad Mini, conform unor experti in analizarea pietelor de terminale mobile.

  Conform celor de la Display Search, iPhone 6 si restul smartphone-urilor Android vor muta interesul consumatorilor de la tabletele cu ecrane de 7 inch – 8 inch la tabletele cu ecrane de 8 inch – 10.9 inch. In cazul Apple, iPad Mini va fi produsul al carui vanzari vor fi afectate, iPhone 6 urmand a suplini nevoia de a avea o tableta cu ecran mic, el putand afisa cu usurinta informatii pe ecranul sau.

  Chiar daca vorbim despre simple presupuneri, logica din spatele lor este cat se poate de buna si probabil acesti analisti nu sunt singurii care se asteapta la o scadere a vanzarilor de tablete iPad Mini.