Prima Pagina Apple iPhone 6 va face uitata tableta iPad Mini

iPhone 6 va face uitata tableta iPad Mini

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch urmeaza sa fie prima tentativa a companiei Apple de a cuceri piata smartphone-urilor cu ecrane supradimensionate, viitorul terminal urmand a fi lansat pe piata in toamna acestui an. Desi foarte multa lume il asteapta cu nerabdare, iPhone 6 ar putea genera probleme foarte mari pentru compania Apple, el putand reduce serios vanzarile de tablete iPad Mini, conform unor experti in analizarea pietelor de terminale mobile.

  Conform celor de la Display Search, iPhone 6 si restul smartphone-urilor Android vor muta interesul consumatorilor de la tabletele cu ecrane de 7 inch – 8 inch la tabletele cu ecrane de 8 inch – 10.9 inch. In cazul Apple, iPad Mini va fi produsul al carui vanzari vor fi afectate, iPhone 6 urmand a suplini nevoia de a avea o tableta cu ecran mic, el putand afisa cu usurinta informatii pe ecranul sau.

  Chiar daca vorbim despre simple presupuneri, logica din spatele lor este cat se poate de buna si probabil acesti analisti nu sunt singurii care se asteapta la o scadere a vanzarilor de tablete iPad Mini.

 • egrimisu

  Nu prèa cred, iPad mini e o tableta ieftina

 • Sorin

  Poate doar cei care isi vor lua, in caz ca va exista, iPhone 5.5″

 • Victor Preda

  Nu pentru a cuceri piata smartphone-urilor cu ecran supradimensionat @zaone , pentru a supravietui ,, cum Samsung nu avea alta sansa de supravietuire decat sa copieze Apple asa Apple nu are sanse de supravietuire cu acest ecran mic .
  Nu vorbim cat a vindut Apple vorbim cat poate rezista Apple cu aceast ( perfect ) ecran de 4 inch ,,

  Eu personal am avut iPad Air si iPad Mini Retina dar am renuntat la Air ,, mult mai comoda si usor de manevrat Mini , bani mai putini , un ecran fantastic ( 324 ppi ) , o poti lua peste tot datorita marimii reduse ,,
  Personal nu cred ca iPad mini Retina va fi uitata ,,

 • seby

  Nu ved ce treaba are una cu alta……si mai e si pretul care nu o sa faca pe multi sa uite de ipad mini :)))

 • Marian

  Asa este Victor. Am cumparat si eu un ipad Mini Retina si este superba. Nu-mi trebuie iph6! Am iph5S si-mi e de ajuns

 • detox

  Din cate vad eu la carcasa din poza emblema apple este transparenta ? Cred ca va fi iluminata ca la laptop-uri ?

 • valentin

  cum sa fie ieftina ipad mini egrimisu ?am dat zilele trecute 380 de euro varianta fara 3g 16 gb retina,pret redus la 30%