Prima Pagina Apple Apple concepe iPhone-uri si tablete iPad cu carcasa fabricata din sticla

Apple concepe iPhone-uri si tablete iPad cu carcasa fabricata din sticla

  Un nou brevet de inventie acordat astazi celor de la Apple ne ofera o posibila privire in viitorul companiei, cei din Cupertino inregistrand o tehnologie care permite dezvoltarea de smartphone-uri si tablete cu carcasa din sticla. Compania americana descrie un proces prin care carcasa acestor terminale ar putea fi lipita la temperaturi mari pentru a mentine invizibile punctele de lipire, componentele interne fiind totusi vizibile prin carcasa transparenta.

  Procesul descris de catre compania Apple nu ofera detalii si cu privire la materialul ce ar putea fi utilizat, insa am putea vorbi despre sticla de safir din moment ce Apple investeste in dezvoltarea a doua fabrici capabile sa il produca. Chiar daca ideea de a avea un iPhone sau o tableta iPad cu carcase fabricate folosind doar sticla nu pare chiar atat de buna, Apple ne-a demonstrat in diverse randuri ca stie sa faca produse grozave si sa uimeasca lumea.

 • Lich991

  Il scapi pe jos si se face puf

 • Chatagra

  Mai avem pana ajungem la telefoane integral din sticla … Primul pas ar fi inlocuirea aluminiului de pe spatele telefonului cu sticla … stati un pic asta parca s-o facut cu iphone 4 ..;)

 • biemgi

  Mai baieti, tind sa ceed ca cel care si cumpara un 5s ‘nou’ are inca 100e pt a avea asigurare 2 ani

 • marian

  Daca o sa fie asa buna carcasa din sticla ca rama de aluminiu de la iphone 5 o sa intre in faliment.

 • Andrei

  Bine spus biemgi

 • Cristian Nicula

  Eu cred ca un iPhone de sticla s-ar potrivi de minune cu un bumper precum acesta http://grovemade.com/product/walnut-iphone-bumper/?initial=47