Adaptdio va modifica automat nivelul volumului din iOS in functie de locatia ta

  Adaptdio este un tweak care este pregatit pentru lansare in Cydia, el fiind conceput in ideea de a ne scuti de modificarea nivelului volumului din iOS in functie de locatia noastra. Conform descrierii facute de catre dezvoltatorul tweak-ului, acesta urmeaza sa schimbe automat nivelul vomului terminalelor noastre in functie de locatia in care ne aflam, el preluand de la GPS date despre locatie si viteza noastra de deplasare.

  Practic, atunci cand ne deplasam cu o masina, cu o bicicleta sau pe jos, tweak-ul poate modifica nivelul volumului in functie de de viteza de deplasare, insa nu doar atat. Folosind datele GPS-ului poate lua in calcul factori privitori la mediul in care ne aflam sau la tipul mijlocului de transport si poate modifica automat nivelul volumului pentru a ne scuti de utilizarea permanenta a butoanelor de volum pentru a il modifica.

  Adaptdio este deocamdata in proces de dezvoltare si va fi lansat in momentul in care va fi finalizat, insa deocamdat animeni nu stie cand se va intampla acest lucru.

It uses GPS to measure speed while traveling in a car (or a bicycle). The faster you go, the louder your surroundings become (wind, poor weather, construction, etc). Then it adjusts your volume on your phone accordingly, AUTOMATICALLY! By changing the intensity you can allow the tweak to exceed the iPhone’s volume limit (or lower it)

When completed it will take the following factors into account to determine the proper audio level:

1. Location (City, Suburb, Indoors, club, bar, etc) via GPS
2. Environmental factors: Weather, construction, are the windows down?
3. Speed
4. Type of vehicle (On foot, car, bike, etc)