Prima Pagina aplicatii Apple lanseaza un blog special dedicat dezvoltatorilor interesati sa dezvolte aplicatii in...

Apple lanseaza un blog special dedicat dezvoltatorilor interesati sa dezvolte aplicatii in Swift

  Swift este un limbaj de programare lansat de catre compania Apple in cadrul WWDC 2014 in ideea de a oferi dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a dezvolta titluri mai bune si mai usor. In ideea de a ajuta dezvoltatorii de aplicatii sa invete mai rapid noul limbaj de programare, compania Apple a lansat un blog dedicat Swift, acolo inginerii sai discutand despre toate noutatile si oferind sfaturi pentru a dezvolta aplicatii.

This new blog will bring you a behind-the-scenes look into the design of the Swift language by the engineers who created it, in addition to the latest news and hints to turn you into a productive Swift programmer. The Swift Resources tab has a ton of great links to videos, documentation, books, and sample code to help you become one of the world’s first Swift experts. There’s never been a better time to get coding!

  Unii dezvoltatori de aplicatii n-au fost chiar atat de entuziasmati de faptul ca trebuie sa invete un limbaj de programare complet nou pentru compania Apple, insa in final nu vor avea de ales. Apple promoveaza Swift in momentul de fata si probabil de anul viitor va impune ca toate aplicatiile sa fie dezvoltate doar prin intermediul sau, obligativitatea de a utiliza doar Swift fiind cel mai probabil un plan al celor din Cupertino.