Vestigo aduce noi optiuni pentru controlarea functiei Wi-Fi in iOS

  Vestigo este un nou tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia, el oferindu-ne posibilitatea de a controla functia Wi-Fi a iDevice-urilor noastre intr-un mod cu totul si cu totul nou. Mai exact, el ne permite sa accesam meniul de conectare la retele Wi-Fi de oriunde din iOS, avand informatii detaliate despre punctele de acces, incluzand aici parola de conectare, tipul de punct de acces, canalul de distributie, puterea semnalului si multe altele.

Vestigo allows you quick access to the list of available WiFi Networks and to quickly change to another. It integrates perfectly in iOS with his and his simplicity of use. Vestigo is not only a simple “WiFi selector” , it gives you the ability to know everything you have to know about your nearby WiFi networks.

  Practic Vestigo este un Wi-Fi Manager avansat pe care iOS-ul nu il ofera in mod nativ desi ar trebui, partea cea mai bina fiind ca meniul de control al retelelor Wi-Fi poate fi accesat de oriunde din iOS. Vestigo este disponibil pentru download in repo-ul ModMyi al Cydia.

2 COMENTARII