Apple reduce durata preview-ului unor melodii disponibile iTunes Store

iTunes logo - iDevice.ro

  In cursul anului 2010 compania Apple a extins durata de preview a melodiilor din iTunes Music Store de la 30 secunde la 90 de secunde in situatia in care melodia avea o durata mai lunga de 2 minute si 30 de secunde. Desi schimbarea a fost importanta si laudata de catre utilizatori, recent compania Apple a decis sa o elimine,  astfel ca o parte dintre melodiile populare au acum o perioada de preview de doar 30 de secunde, desi au durata lunga.

  Schimbarea a fost facuta in cursul zilei de ieri de catre compania Apple si desi nimeni nu intelegere de ce a fost ea facuta, multi utilizatori reclama reducerea perioadei de ascultare a unei melodii. Desi nu este deocamdata confirmata, o teorie sustine ca doar anumiti artisti ale unor case de discuri au aplicata aceasta limita pentru melodii, in timp ce pentru altii este disponibila in continuare perioada de ascultare de 90 de secunde.

 Deocamdata Apple nu a comentat in vreun fel modificarea facuta pentru iTunes Music Store-ul sau, insa ne putem astepta ca in cursul acestei zile un reprezentant al companiei sa ofere detalii.