Apple contacteaza detinatorii de business-uri locale pentru a corecta adresele gresite ale Apple Maps

  In 2012 Tim Cook a promis ca Apple Maps va fi un serviciu de incredere cu informatii exacte si ca toate problemele sale vor fi rezolvate, numindu-l pe Eddy Cue responsabil pentru indeplinirea acestor promisiuni. Doi ani mai tarziu, Apple Maps este un serviciu mult mai bun, demn ceva mai multa incredere, iar calitatea informatiilor oferinte prin intermediul sau este in constanta imbunatatire multumita celor din Cupertino.

A 408 number called me from Apple Maps and let me know that a user reported my business address as incorrect. They still had my old address that was listed on Yelp so I gave them the new one. I asked when I should expect it to be updated on Apple Maps and the lady said, “We don’t have an exact timeline for updates but it should be within the next week.”It appears that Apple pulled from Yelp awhile ago but it doesn’t actually sync the addresses and other information.

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma v-am spus ca Apple actualizeaza zilnic punctele de interes din sistemul sau, iar astazi aflam ca oamenii de la Apple au inceput sa sune detinatorii de business-uri pentru a rezolva problemele adreselor gresite. In baza raportarilor facute de catre utilizatori, angajati ai Apple suna diverse business-uri locale din SUA, si probabil alte zone de pe glob, pentru a corecta adresele gresite afisate in Apple Maps.

  Se pare ca Apple a preluat majoritatea informatiilor despre business-uri prin sistemul Yelp! si unele adrese erau incorecte, asa ca acum incearca sa le actualizeze. Deocamdata nimeni nu stie cat de mare este procesul de actualizare a adreselor pentru punctele de interes, insa este clar ca Apple incearca sa imbunatateasca Apple Maps pentru noi.